Βρήκαμε τα πιο stylish κουρέματα που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου από την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο

Ευαγγελία Αλπίδου
Βρήκαμε τα πιο stylish κουρέματα που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου από την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο

Μέσα από τα runways είδαμε κλασικά, διαχρονικά hair cuts, αλλά και πιο τολμηρά και εκκεντρικά looks. 

Η εβδομάδα μόδας του Μιλάνου ολοκληρώνεται σήμερα. Τα μεγαλύτερα ονόματα από editors, influencers, celebrities, creative directors και μοντέλα ήταν αυτές τις μέρες σε μία από τις fashion πρωτεύουσες όλου του κόσμου. Η Ιταλική πόλη, φημίζεται για την φινέτσα και το απαράμιλλο στυλ που πλημμυρίζει από άκρη σε άκρη. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έχουμε την δυνατότητα να μαθαίνουμε πρώτες τις τάσεις και τα trends που θα επικρατήσουν μέσα στη χρονιά. Ως beauty addicts, θα μιλήσουμε για τα beauty trends που αγαπήσαμε και ξεχωρίσαμε στις πασαρέλες.

Pearl Blonde! Η νέα λαμπερή απόχρωση θα σε κάνει να βάψεις τα μαλλιά σου ξανθά

Σε αυτήν την μεταβατική σεζόν που βρισκόμαστε, όλες έχουμε ανάγκη από ένα κούρεμα το οποίο θα πάει σε άλλο level τα μαλλιά και την εμφάνισή μας. Μέσα από τα runways των μεγαλύτερων οίκων, είδαμε κλασικά, διαχρονικά hair cuts μέχρι και πιο τολμηρά και εκκεντρικά looks. Αυτές είναι οι τάσεις που θα επικρατήσουν την άνοιξη/καλοκαίρι του 2024, βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να τις υιοθετήσεις από τώρα στην εμφάνισή και να απογειώσεις το στυλ σου. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Pixie

Blumarine-bks-S24-025.jpg

Το pixie cut είναι ένα αρκετά τολμηρό look. Ενώ είναι ένα ανδρόγυνο κούρεμα είναι συγχρόνως απίστευτα θηλυκό και sexy.

Μαλλιά Μεσαίου Μήκους

Rave-Review-clp-S24-009.jpg

Τα καρέ μαλλιά επικρατούν παντού! Αν δεν έχεις πάρει ακόμα την απόφαση να κόψεις τα μακριά μαλλιά σου, μπορείς να επιλέξεις τα μαλλιά μεσαίου μήκους. Με αυτό το κούρεμα θα κάνεις ένα-ένα τα steps για τα short hair.

Cutrain bangs

Shuting-Qiu-bks-S24-019.jpg

Τα curtain bangs είναι μία πινελιά που μπορεί να απογειώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Χωρίς να χρειαστεί να πειράξεις το μήκος των μαλλιών, που τόσο καιρό προσπαθούσες να μακρύνεις.

Μακριά Μαλλιά

Shuting-Qiu-clp-S24-002.jpg

Ορίστε! Εσύ που λατρεύεις τα μακριά μαλλιά σου, μπορείς να τα κρατήσεις! Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν πρέπει να κλείνεις ραντεβού στο κομμωτήριο κάθε 1,5 μήνα, για να φρεσκάρονται οι άκρες σου. Με αυτόν τον τρόπο θα δείχνουν συνεχώς υγιή και λαμπερά και θα μακραίνουν πιο γρήγορα.

Autumn Nails! 6 βερνίκια με τα πιο ζεστά χρώματα του φθινοπώρου για το manicure σου

Καρέ Μαλλιά

Rave-Review-bks-S24-025.jpg

Σίγουρα θα έχεις βαρεθεί να ακούς συνέχεια για τα καρέ μαλλιά. Παρόλα αυτά, είναι ένα κλασικό, διαχρονικό και απίστευτα κομψό κούρεμα που χαρίζει στην εμφάνιση μία παριζιάνικη φινέτσα.

Ανδρόγυνο

Dolce-Gabbana-clp-S24-005.jpg

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το ανδρόγυνο κούρεμα είναι μία αλλαγή που αν επιλέξεις να κάνεις δεν θα την μετανιώσεις. Δυναμικό, σέξι και απίστευτα θηλυκό.