Juicy lips! Αυτά τα nude μολύβια χειλιών ταιριάζουν το ίδιο τέλεια με όλα τα κραγιόν

Ευαγγελία Αλπίδου

Το μολύβι χειλιών, είναι το must-have item που θα δώσει σχήμα στα χείλη και θα κάνει το κραγιόν να μείνει σταθερό ακόμη και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Όλες θέλουμε juicy και καλοσχηματισμένα χείλη. Το beauty νεσεσέρ και οι τσάντες μας έχουν δεκάδες lip glosses και κραγιόν, τα οποία κάνουν τα χείλη να φαίνονται συνεχώς ζουμερά και λαμπερά. Λίγο όμως, να πιούμε καφέ ή να φάμε κάτι το κραγιόν εξαφανίστηκε! Σύμμαχος σε αυτό είναι τα μολύβια χειλιών! Κι όμως, πολλές γυναίκες δεν τα έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Και αυτό είναι το μεγάλο λάθος που κάνουν στο μακιγιάζ τους.

4 beauty hacks που υπόσχονται λαμπερή επιδερμίδα και ήρθε η στιγμή να τα γνωρίσεις

Το μολύβι χειλιών, είναι το must-have item που θα δώσει σχήμα στα χείλη και θα κάνει το κραγιόν να μείνει σταθερό ακόμη και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Τώρα θα μας ρωτήσεις, είναι δυνατόν να έχεις όλα τα χρώματα κραγιόν και όλα τα χρώματα στα μολύβια χειλιών; Η απάντηση είναι ασφαλώς και όχι! Ένα nude μολύβι χειλιών είναι αρκετό. Το nude μολύβι, μπορεί να ταιριάξει με όλα τα κραγιόν και να αναδείξει με φυσικό τρόπο τα χείλη.

Το nude μολύβι χειλιών δεν θέλει καθρέφτη!

brycescarlett_353613241_2342482152621544_387929273080283747_n.jpg

@brycescarlett

Η εφαρμογή του είναι τόσο απλή και εύκολη, που μπορείς να το τοποθετήσεις πάνω στα χείλη σου ακόμα και χωρίς καθρέφτη. Και το αποτέλεσμα να είναι wow! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι να μην ξεφύγεις πολύ από το περίγραμμα σου, γιατί αυτό ίσως να φέρει τα αντίθετα επιθυμητά αποτελέσματα από αυτό που θες. Ξεκινάς πρώτα από το περίγραμμα και στη συνέχεια, κατευθύνεσαι προς το κέντρο να γεμίσεις τα χείλη. Μετά τοποθετείς από πάνω το αγαπημένο σου κραγιόν ή το lip gloss και... είσαι έτοιμη! Τα χείλη σου θα φαίνονται πιο ζουμερά από ποτέ.

6 κρέμες σώματος για βελούδινη επιδερμίδα και άρωμα που διαρκεί

Luisa-Spagnoli-bks-S24-058.jpg

Ακόμα κι αν αφαιρεθεί το lip gloss κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα χείλη σου δε θα είναι άχρωμα! Θα έχουν ένα απαλό ροζ χρώμα και ένα ομοιόμορφο σχήμα που θα τα κάνει μοναδικά. Μη φύγεις! Στην παρακάτω gallery σου έχω 7 φανταστικά nude μολύβια χειλιών για να έχεις πάντα και παντού μαζί σου και να φοράς με όλα τα κραγιόν σου!

Shopping Time: