Beauty on the go! Τα beauty items που αξίζει να έχεις πάντα μαζί σου

Ευαγγελία Αλπίδου

Με αυτά τα προϊόντα ανά πάσα στιγμή μπορείς να κάνεις ένα φρεσκάρισμα τόσο στο μακιγιάζ, όσο και στα μαλλιά σου.

Από το πρωί ένας πανικός! Δουλειά, ραντεβού, γυμναστήριο, βόλτα με φίλες, όλα μέσα στο πρόγραμμα. Ως beauty addict, τα μαλλιά και το μακιγιάζ θέλω να είναι πάντα περιποιημένα, έτοιμα για κάθε περίσταση. Μπορεί στο σπίτι, όλες να έχουμε στο boudoir εκατοντάδες προϊόντα ομορφιάς τα οποία θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες και θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε ένα αψεγάδιαστο beauty αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς, δεν μπορούμε όλα αυτά τα items να τα έχουμε πάντα και παντού μαζί μας. -Όχι, τίποτα άλλο, αλλά δεν χωράνε στην τσάντα μας.

7 beauty items για να πετύχεις το red hot μακιγιάζ του χειμώνα

Όλα τα essentials items

377501752_1066342521016128_8409241457194695425_n.jpg

@matildadjerf

Παρόλα αυτά, υπάρχουν μερικά essentials items, τα οποία μπορούμε να έχουμε παντού μαζί μας. Έτσι, ανά πάσα στιγμή μέσα στη μέρα μπορούμε να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα τόσο στο μακιγιάζ, όσο και στα μαλλιά. Το setting spray, είναι ένα από τα προϊόντα ομορφιάς που έχει το τέλειο μέγεθος για να έχει μόνιμη θέση στην τσάντα σου. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας για extra ενυδάτωση της επιδερμίδας αλλά και για να σταθεροποιήσει το μακιγιάζ σου.

Επιπλέον, τα χείλη είναι από τα χαρακτηριστικά του προσώπου, τα οποία είναι αρκετά ευαίσθητα και εκτεθειμένα στους εξωτερικούς παράγοντες. Πρέπει να είναι συνεχώς ενυδατωμένα! Το lip oil είναι το multitasker προϊόν το οποίο θρέφει, ενυδατώνει, αλλά χαρίζει μία μοναδική λάμψη πάνω στα χείλη, η οποία δεν συγκρίνεται με τα lip glosses που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Συνέχισε να διαβάζεις, για να δεις ποια είναι τα προϊόντα ομορφιάς που αξίζουν να έχεις πάντα μαζί σου...

Beauty on the go!

Setting spray

Benefit-The-Porefessional-Setting-Spray.png

BENEFIT, THE POREFESSIONAL SETTING SPRAY

Πολλές γυναίκες δεν έχουν σε μεγάλη εκτίμηση το setting spray. Όταν καταλαβαίνουν τα πραγματικά οφέλη που χαρίζει στην επιδερμίδα και στο μακιγιάζ, δεν το αποχωρίζονται από την καθημερινότητά τους. Κλειδώνει το μακιγιάζ, θολώνει (το συγκεκριμένο) αμέσως του πόρους και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Lip oil

DIOR-ADDICT-LIP-GLOW-OIL.png

DIOR, ADDICT LIP GLOW OIL

Είσαι μέσα στο αμάξι και ξαφνικά νιώθεις τα χείλη σου ξηρά και αφυδατωμένα. Το lip oil θα σου εξασφαλίσει ενυδάτωση και λάμψη με μία μόνο κίνηση. Ζουμερά χείλη στο λεπτό!

Ροζ πιπέρι: Το πιπέρι που… δεν είναι πιπέρι έχει την πιο πικάντικη, πουδρένια και νοσταλγική μυρωδιά

Πούδρα

L'OREAL-PARIS-INFAILLIBLE-24H-FRESH-WEAR-MAKEUP.png

L’ORÉAL PARIS, INFAILLIBLE 24H FRESH WEAR MAKEUP

Μετά από το γυμναστήριο το μακιγιάζ έχει εξαφανιστεί. Έκανες ντους, αλλά θέλεις κάτι, το οποίο θα χαρίσει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα του προσώπου. Η πούδρα είναι το κλειδί που ψάχνεις!

Αντηλιακό μαλλιών

KERASTASE-SOLEIL-HUILE-SIRENE.png

KERASTASE, SOLEIL HUILE SIRENE

Ναι σωστά κατάλαβες! Η αντηλιακή προστασία των μαλλιών όπως και της επιδερμίδας του προσώπου είναι αναγκαία όλο το χρόνο. Ένα hair spray με SPF, θα προστατέψει τα μαλλιά σου από τις ακτίνες του ήλιου και τους εξωτερικούς παράγοντες, ενώ θα τους χαρίσει λάμψη και λείο αποτέλεσμα μέσα στη μέρα.

Κρέμα χεριών

CERAVE-REPAIRING.png

CERAVE, REPAIRING

Τα χέρια είναι από τα σημεία του σώματος που είναι όλη την ώρα εκτεθειμένα. Η ενυδατική κρέμα θα τα κάνει να αποκτήσουν ένα βελούδινο άγγιγμα, δείχνοντας τα συνεχώς περιποιημένα.

Εσύ ποιο από τα παραπάνω beauty products έχεις στην τσάντα σου;