Αυτή είναι η skincare routine που ακολουθεί η Kim Kardashian για λαμπερή επιδερμίδα

Ένα από τα πράγματα που σιχαίνεται η Kim είναι να κοιμηθεί χωρίς να αφαιρέσει το μακιγιάζ της.

Μπορεί να μην λατρεύουν όλοι το στιλ και την αισθητική της Kim Kardashian, αλλά σε ένα πράγμα που μπορούμε να συμφωνήσουμε είναι η λαμπερή επιδερμίδα της. Πάντα το δέρμα της Kim Kardashian μοιάζει βελούδινο! Σύμφωνα με συνεντεύξεις της, δεν γεννήθηκε έτσι! Αντιθέτως, καθημερινά ακολουθεί ευλαβικά τα βήματα της skincare routine.

Αντίο πανάδες! 3 βήματα που θα σου εξασφαλίσουν μία ομοιόμορφη επιδερμίδα

Ήρθε η ώρα να μάθουμε όλα τα tips που ακολουθεί η ίδια στην ρουτίνα ομορφιάς της. Ένα από τα πράγματα που σιχαίνεται η Kim είναι να κοιμηθεί χωρίς να αφαιρέσει το μακιγιάζ της. Δεν το κάνει ποτέ αυτό στην επιδερμίδα της. Είναι όμως και άλλα... Είσαι έτοιμη να τα μάθεις;

382718929_3641455512842368_6277312175821117787_n.jpg

@kimkardashian

Απολέπιση

Η Kim Kardashian κάνει 2-3 φορές την εβδομάδα ένα ελαφρύ scrub προσώπου, το οποίο αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και τις σκόνες. Το scrub έχει ως συνέπεια οι πόροι της να μένουν ανοιχτοί και να αναπνέει σωστά το δέρμα.

Ο «γαλλικός κότσος» της Gigi Hadid γίνεται πανεύκολα και κρατάει όλη την ημέρα

Μάσκα Προσώπου

Μετά τον καθαρισμό, τοποθετεί μία μάσκα προσώπου για 10 λεπτά με ένα ειδικό πινέλο. Όταν την αφαιρέσει νιώθει την επιδερμίδα του προσώπου της, βαθιά ενυδατωμένη και λαμπερή.

Toner

Το toner είναι αναπόσπαστο κομμάτι στο beauty νεσεσέρ της. To toner, προετοιμάζει την επιδερμίδα μετά τον καθαρισμό για να δεχθεί τα υπόλοιπα προϊόντα, όπως το serum και την ενυδατική κρέμα.

Λάδι Προσώπου

Το serum και η ενυδατική κρέμα είναι από τα αγαπημένα της skincare προϊόντα, αλλά σε αυτό που ορκίζεται η Kim Kardashian είναι το facial oil. Το λάδι προσώπου χρησιμοποιείται πριν ή μετά την ενυδατική κρέμα και έχει ως αποτέλεσμα να ενυδατώνει και να ανακουφίζει την επιδερμίδα. Συγχρόνως, καταπραΰνει και τονώνει το δέρμα, ενώ το προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες.

Εσύ ποιο από τα παραπάνω βήματα ακολουθείς στην skincar routine σου;

Την συνέντευξη την έδωσε στο περιοδικό Bustle.