Αντίο μαύρη mascara! Αυτό το χρώμα υπόσχεται ένα σαγηνευτικό βλέμμα

Ευαγγελία Αλπίδου

Αν θέλεις ένα smooth, φυσικό βλέμμα, η καφέ mascara είναι το κλειδί που ψάχνεις. 

Η μαύρη mascara υπάρχει σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ! Είναι το beauty προϊόν το οποίο μπορεί να αναδείξει το βλέμμα, ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Θέλεις να πας σε ένα ραντεβού; Τσουπ, την φοράς και είσαι έτοιμη. Το τελευταίο διάστημα, έχει γίνει αρκετά δημοφιλή μία νέα mascara, η οποία έρχεται να πάρει την σκυτάλη από την classic μαύρη που χρησιμοποιούμαι όλα αυτά τα χρόνια.

Editor lovers! Αυτές είναι οι καλύτερες mascara όλων των εποχών

Η καφέ mascara είναι η νέα μαύρη!

Η καφέ mascara είναι από τις must επιλογές τον τελευταίο καιρό. Αν θέλεις ένα ήσυχο και απαλό βλέμμα το οποίο θα σε συντροφεύει μέσα στη μέρα σου, τότε η καφέ mascara δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου. Η μαύρη mascara χαρίζει ένα έντονο και άγριο αποτέλεσμα, που τις περισσότερες φορές χρειάζεται το απαραίτητο μακιγιάζ για να το υποστηρίξει. Από την άλλη, η καφέ mascara δημιουργεί ένα smooth, φυσικό βλέμμα, που ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

Luisa-Spagnoli-clp-F23-007.jpg

Αυτή τη σεζόν, οι καφέ και γήινες αποχρώσεις είναι απίστευτα hot. Στο μακιγιάζ καθημερινά δημιουργούνται trends με τα πιο σοκολατένια χρώματα. Η καφέ mascara, έρχεται να απογειώσει το μακιγιάζ και να χαρίσει την τελική πινελιά, με ένα σαγηνευτικό βλέμμα. Για να το διευκρινίσουμε, η καφέ mascara κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά με τη μαύρη, μόνο που το αποτέλεσμα είναι πιο απαλό και φυσικό. Αν θέλεις ένα πιο natural μακιγιάζ, η καφέ mascara είναι το προϊόν που ψάχνεις. Η καφέ mascara ταιριάζει τέλεια σε καστανά και σε πράσινα μάτια, κάνοντάς τα να φαίνονται ακόμη πιο έντονα και μεγάλα. Tο καφέ είναι ένα χρώμα το οποίο ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος και σε κάθε ηλικία. Γι' αυτό μην το σκέφτεσαι πολύ, απλά try it!

Anti-mascara trend: Αυτό το hack στο TikTok υπόσχεται να αναδείξει το βλέμμα σου

https://www.instagram.com/reel/CwpFH2uspXa/

Αν θεωρείς, ότι η μαύρη mascara σε αγριεύει, δοκίμασε την καφέ mascara και θα με θυμηθείς... Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες καφέ mascara που υπάρχουν στην αγορά, οι οποίες χαρίζουν extra όγκο και ένα απίστευτα σαγηνευτικό βλέμμα.

Shopping Time: