Ο «γαλλικός κότσος» της Gigi Hadid γίνεται πανεύκολα και κρατάει όλη την ημέρα

Ευαγγελία Αλπίδου
Ο «γαλλικός κότσος» της Gigi Hadid γίνεται πανεύκολα και κρατάει όλη την ημέρα

(Photo by Victor Boyko/Getty Images for Miu Miu)

2023 Getty Images

Το french roll της Gigi, είναι ιδανικό για τις ημέρες που δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τα μαλλιά σου.

Το πασίγνωστο μοντέλο Gigi Hadid, για άλλη μία φορά έδωσε το παρών στην Εβδομάδα Μόδας, που διαδραματίστηκε τις προηγούμενες μέρες στην πόλη του φωτός, το Παρίσι. Η Gigi, ήταν ένα από τα πρόσωπα του διάσημου οίκου, Miu Miu. Εκτός, το ότι περπάτησε στο catwalk με ένα φανταστικό glossy-wet look, -όπου και αγαπήσαμε- ήταν καλεσμένη στο δείπνο που διοργάνωσε ο οίκος. Στο κάλεσμα αυτό, η Gigi Hadid, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό.

Το wet look της Βάσιας Κωσταρά θα σε κάνει να πεις αντίο στις bad hair days σου

French Roll

382595897_18387921082015098_835314472743019117_n.jpg

@dimitrishair

Συγκεκριμένα, αυτό που έκλεψε το ενδιαφέρον του φωτογραφικό φακού και το δικό μας, ήταν το χτένισμα το οποίο επίλεξε για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της. Η Gigi έκανε ένα French Roll! Ο «γαλλικός κότσος» της Gigi, είχε μία ρομαντική πινελιά, η οποία έκανε την διαφορά σε όλο το σύνολο. Μία μικρή τούφα έπεφτε διακριτικά μπροστά στο πρόσωπο της, χαρίζοντας ένα cute & romantic αποτέλεσμα. Πίσω από το χτένισμα, κρύβεται ο διάσημος hair expert, Δημήτρης Γιαννέτος. -ο οποίος συνεργάζεται με πολλές cellebrities, όπως την Megan Fox και την Kourtney Kardashian-

Miu Miu: Dinner Party - Paris Fashion Week - Womenswear S/S 2024

(Photo by Victor Boyko/Getty Images for Miu Miu)

2023 Getty Images

Ο γαλλικός κότσος της Gigi, αναδείκνυε τέλεια το σχέδιο του φορέματος! Το φόρεμα αγκάλιαζε το λαιμό με τέτοιο τρόπο, που φαινόταν μόνο με το συγκεκριμένο hairstyle. Το μακιγιάζ της ήταν σε natural αποχρώσεις με διακριτικές ροζ πινελιές, οι οποίες χάριζαν μία ζωντάνια σε όλο το beauty look. Το μακιγιάζ της Gigi, το επιμελήθηκε η makeup artst, Carolina Gonzalez, η οποία έχει στις λίστες της πολλούς cellebrities, όπως την αγαπημένη τραγουδίστρια, Camila Cabello.

Bye bye bad hair days!

Το χτένισμα της Gigi, είναι ιδανικό για all day εμφανίσεις, γιατί είναι απίστευτα εύκολο και γρήγορο που μπορείς να το κάνεις μόνη σου σπίτι. Επίσης, είναι ένα look το οποίο θα σε κάνει να πεις αντίο στις bad hair days σου ή τις ημέρες που δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τα μαλλιά σου. Για ένα glossy φινίρισμα, επίλεξε ένα προϊόν για styling και... είσαι έτοιμη! Για τις glam περιστάσεις, φόρεσε τα πιο αστραφτερά σκουλαρίκια και το αποτέλεσμα θα είναι απίστευτα κομψό και elegant.
Πώς σου φάνηκε;

Colour Alert! Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών φέτος το φθινόπωρο