H Αθηνά Οικονομάκου έκανε ξανθιά highlights και φώτισε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της

Η Αθηνά έχει βρει την απόχρωση που ταιριάζει τέλεια στον τόνο της επιδερμίδας της. 

Αν παρακολουθείς την Αθηνά Οικονομάκου στα social media σίγουρα θα έχεις προσέξει το απαράμιλλο στιλ και τα beauty tips τα οποία μοιράζεται καθημερινά με τους followers της. Η αγαπημένη, ηθοποιός, επιχειρηματίας και influencer, έχει κάνει ένα δυνατό comeback μέσα από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ο Πρώτος από Εμάς» και η ίδια έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

https://www.instagram.com/p/CyVvYrTNk8E/

Η Αθηνά Οικονομάκου, έχει μονίμως τα πιο λαμπερά και περιποιημένα μαλλιά. Τους καλοκαιρινούς μήνες, μας είχε συνηθίσει σε ψηλές αλογοουρές και περίτεχνα baby braids τα οποία ταίριαζαν σε όλα τα μήκη μαλλιών, είτε έχεις κοντά, είτε μακριά μαλλιά. Εκτός από τα εντυπωσιακά χτενίσματα που επιλέγει κάθε φορά στις εμφανίσεις της, η 37χρονη ηθοποιός, έχει βρει το χρώμα που αναδεικνύει τέλεια τον τόνο της επιδερμίδας της.

Βουργουνδί μανικιούρ! 5 nail arts για να υιοθετήσεις το απόλυτο trend όπως η Ελένη Χατζίδου

387556431_1263246614340823_3928030107452976158_n.jpg

Η αλλαγή που φώτισε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της

Η Αθηνά δεν αφήνει τα μαλλιά της στην τύχη τους... Αντιθέτως, τα τελευταία δέκα χρόνια εμπιστεύεται τα μαλλιά της στον hair color expert, Νικόλα Βιλλιώτη, ο οποίος έχει το ταλέντο να πετυχαίνει πάντα το χρώμα που ονειρεύεται ο κάθε πελάτης του. Η Οικονομάκου, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην πιο ερωτική πόλη του κόσμου, το Παρίσι. Πριν φύγει για το ταξίδι της, πέρασε από το αγαπημένο φίλο και κομμωτή της για να της κάνεις ένα refresh στο χρώμα των μαλλιών της.

387560841_3600653236848825_326404757786442990_n.jpg

Η Αθηνά Οικονομάκου υιοθέτησε ξανθά highlights τα οποία φώτισαν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Η ίδια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της... Μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε τον Νικόλα Βιλλιώτη για την απόχρωση που έχει καταφέρει να πετύχει και δεν έχει βαρεθεί στιγμή, τα τελευταία χρόνια.

Η απόχρωση αυτή ταιριάζει τέλεια σε σταρένιες επιδερμίδες, γι' αυτό αν θέλεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου αυτή την εποχή, μη διστάσεις να επιλέξεις τα ξανθά highlights της Αθηνάς Οικονομάκου.