Η Adele με μαύρα μακριά μαλλιά; Ναι και μας αρέσει πολύ

Η Adele με αφορμή το Halloween, ντύθηκε Μορτίσια Άνταμς, από την οικογένεια Άνταμς.

Το αμερικανικό έθιμο Halloween γιορτάζεται επίσημα κάθε χρόνο, στις 31 Οκτωβρίου. Παρόλα αυτά, όλη την εβδομάδα πριν την καθιερωμένη μέρα, spooky parties και εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα, με μικρούς και μεγάλους να ντύνονται με τις πιο τρομακτικές ενδυμασίες ζητώντας κεράσματα «Trick or treat?» (φάρσα ή κέρασμα;).
Το Halloween είναι ένα έθιμο που αγαπάνε οι celebrities του Hollywood, οι οποίοι επιλέγουν τα πιο πρωτοποριακά κουστούμια κάθε φορά. Για παράδειγμα, η Hailey Bieber, πριν από μία εβδομάδα, μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κολλάζ φωτογραφιών, με την ίδια να είναι ντυμένη Vampire.

6 primers που θα χαρίσουν ενυδάτωση και λάμψη στο μακιγιάζ σου

397243417_300480532926753_4683150387279529645_n.jpg

@adele

Αυτή τη φορά, η Adele έρχεται με μία spooky εμφάνιση, δείχνοντας την εντελώς διαφορετική, από την ξανθιά τραγουδίστρια που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Η Adele με αφορμή το Halloween, αποχαιρέτησε τα κατάξανθά μαλλιά της! Η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε πάνω στην σκηνή με μακριά μαύρα μαλλιά και με ένα total dark look. Συγκεκριμένα, η Adele υποδυόταν την Μορτίσια Άνταμς, από την οικογένεια Άνταμς. Στο μακιγιάζ της, ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν το μαύρο, τονίζοντας με smokey eye το βλέμμα της. Ο τόνος της επιδερμίδας ήταν λευκός, με έντονες γωνίες και dark χείλη με σκούρο περίγραμμα.

Το βουργουνδί μανικιούρ είναι η κορυφαία τάση που πρέπει να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν

396578438_1356862761584333_4004238542139331772_n.jpg

@adele

Η λεπτομέρεια στα νύχια έκανε την διαφορά

Η εμφάνιση της Adele, κρίθηκε στις λεπτομέρειες! Το μακρύ οβάλ μανικιούρ σε σκούρο κόκκινο χρώμα στις άκρες, ήταν η διακριτική πινελιά που έσπαγε το total black look της, ενώ έκανε τα νύχια να δείχνουν λες και στάζουν αίμα... Η Adele, φαίνεται να μπήκε για τα καλά μέσα στον ρόλο της Μορτίσια. Από την άλλη τα μαύρα μακριά μαλλιά της, ήταν μία ανατρεπτική αλλαγή, που της πήγαινε πάρα πολύ. Ο συνδυασμός με την λευκή επιδερμίδα και τα πράσινα μάτια της, δημιούργησαν την τέλεια αντίθεση, που έκανε τους πάντες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Αύριο είναι η επίσημη ημέρα του Halloween! Κι αυτό σημαίνει ότι έχουμε να δούμε ακόμα πολλές spooky μεταμφιέσεις από τους αγαπημένους μας διάσημους. Ποιος άραγε θα επιλέξει την καλύτερη; Σίγουρα, η εμφάνιση της Adele ως Μορτίσια, είναι μία από τις αγαπημένες μας μέχρι τώρα!