Girl Crush: Η Νάντια Ράπτη δεν κάνει αλλαγές στα μαλλιά της και έχει αγάπη σε ένα lip pencil

Ευαγγελία Αλπίδου
Girl Crush: Η Νάντια Ράπτη δεν κάνει αλλαγές στα μαλλιά της και έχει αγάπη σε ένα lip pencil

Η Νάντια έχει βάψει τα μαλλιά της κόκκινα, ξανθά και ombre, ενώ τα έχει κόψει και πολύ κοντά καρέ. 

Η Νάντια Ράπτη είναι μία ταλαντούχα, νεαρή σχεδιάστρια, η οποία είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα. Είναι λάτρης της μίνιμαλ αισθητικής, κάτι το οποίο φαίνεται μέσα από τις συλλογές της οι οποίες απαρτίζονται από κομψά κομμάτια με καθαρές γραμμές που αναδεικνύουν την θηλυκότητα της κάθε γυναίκας. Η Νάντια, είναι πάντα με ένα πλατύ χαμόγελο καρφιτσωμένο στα χείλη. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας δείχνει έξυπνα styling tips τα οποία μας βοηθούν να γίνουμε πραγματικές fashionistas. Αγαπάει το natural beauty look και σπάνια επιλέγει έντονες αποχρώσεις στο καθημερινό μακιγιάζ της. Τα μαλλιά της έχουν αυτό το φυσικό σκούρο καστανό χρώμα το οποίο ταιριάζει τέλεια με τον τόνο της επιδερμίδας της.

385395460_18386677183047185_7830170567327601587_n.jpg

@nadia_rapti

Εμείς στο Queen.gr, λατρεύουμε το στιλ, την απλότητα και την φινέτσα που αποπνέει η Νάντια Ράπτη. Γι' αυτό θέλαμε να μάθουμε όλα τα beauty μυστικά, με τα οποία καταφέρνει να πετυχαίνει το no makeup look και να είναι σε κάθε της εμφάνιση τόσο εντυπωσιακή. Έτσι, επικοινωνήσαμε μαζί της, ώστε να κάνουμε ένα beauty talk για την Girl Crush στήλης μας. Είσαι έτοιμη να γίνεις κι εσύ ένα natural girl όπως την Νάντια Ράπτη;

Beauty Q&A με την Νάντια Ράπτη

339672293_246958501069064_8345955951335461044_n.jpg

@nadia_rapti

Ποια είναι η skincare routine που ακολουθείς κάθε πρωί;

Καθαρίζω πολύ καλά την επιδερμίδα του προσώπου μου και στη συνέχεια εφαρμόζω τον ορό με Βιταμίνη C και την αντηλιακή μου. Μου αρέσει να νιώθω την επιδερμίδα μου καθαρή, γι' αυτό δεν χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου foundation. Το ρουζ και το μολύβι χειλιών είναι τα αμέσως επόμενα beauty item που χρησιμοποιώ αφού τελειώσω με την sincare routine. Και είμαι έτοιμη να αδράξω την μέρα μου!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου άρωμα;

Το άρωμα μου είναι το Loui Vuitton Ombre Nomade. Είναι ένα unisex άρωμα με κεχριμπάρι, καπνιστές νότες τριαντάφυλλου και δέρματος το οποίο όποτε το φοράω μυρίζει μέχρι την επόμενη μέρα. Βέβαια, αγαπάω πολύ από Jo Malone το Myrrh & Tonka και το Mimosa & Cardamom, τα οποία έχω πάντα μέσα στην τσάντα μου σε mini version χειμώνα-καλοκαίρι.

Έχεις επιλέξει κάποια extreme αλλαγή στα μαλλιά σου;

Η αλήθεια είναι ότι παλιότερα είχα πειραματιστεί αρκετές φορές με το χρώμα των μαλλιών μου. Τα έχω βάψει κόκκινα, ξανθά, ombre αναλόγως τις τάσεις που επικρατούσαν τότε, ενώ τα έχω κόψει και πολύ κοντά καρέ. Βέβαια, μετά από λίγο το μετάνιωνα και τα άφηνα στο φυσικό μου, που είναι το καστανό. Τα τελευταία χρόνια δεν πειράζω καθόλου το χρώμα των μαλλιών μου, αγαπώ την σκούρα σοκολατί απόχρωση που έχουν.

https://www.instagram.com/p/Cylio8mLaOL/

Αγαπημένο χρώμα κραγιόν;

Μου αρέσουν όλα τα χρώμα, δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο. Τις περισσότερες φορές, επιλέγω με βάση τη διάθεση που έχω. Σίγουρα, αυτά που αγοράζω ξανά και ξανά είναι οι καφέ αποχρώσεις. Μπορώ να πω ότι δεν αγαπάω τόσο τα κραγιόν όσο τα μολύβια χειλιών. Αν ανοίξεις την τσάντα μου θα βρεις δεκάδες μολύβια χειλιών. Με τα nude μολύβια χειλιών δημιουργείς το τέλειο περίγραμμα, γεμίζεις τα χείλη και έχεις το τέλειο φυσικό σχήμα χωρίς να φαίνεται ότι φοράς κάποιο προϊόν.

Ποια είναι τα βήματα της βραδινής skincare routine;

Μετά το ντους εφαρμόζω πάντα την κρέμα σώματος. Μου αρέσει να νιώθω συνέχεια το δέρμα μου ενυδατωμένο. Αφού καθαρίσω την επιδερμίδα του προσώπου μου, τοποθετώ τον ορό ενυδάτωσης και την ενυδατική κρέμα. Στα μαλλιά προσθέτω πάντα ειδικά hair oils τα οποία χαρίζουν ενυδάτωση, λάμψη και προστασία από τα θερμαντικά εργαλεία που χρησιμοποιώ.

Η Νάντια, λοιπόν, είναι αναμφισβήτητα ένα natural beauty girl! Μέσα από μικρές beauty πινελιές καταφέρνει να αναδεικνύει την φυσική ομορφιά που πηγάζει κυρίως από μέσα της. Την ευχαριστούμε πολύ για τα beauty tips που μοιράστηκε μαζί μας! Μερικά από αυτά είναι σίγουρο πως θα τα ακολουθήσουμε στην καθημερινότητά μας. Μείνε συντονισμένη γιατί την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέο girl crush!

Girl crush! Το beauty talk με την Κατερίνα Γερονικολού ήταν γεμάτο εκπλήξεις