Πράσινη σκιά: Το τολμηρό χρώμα που θα απογειώσει τα γιορτινά looks σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Πράσινη σκιά: Το τολμηρό χρώμα που θα απογειώσει τα γιορτινά looks σου

Το πράσινο είναι ένα χρώμα που γαληνεύει το βλέμμα, ενώ συμβολίζει την αρμονία, την φρεσκάδα, την ελπίδα και την ασφάλεια.

Μπορεί τον υπόλοιπο χρόνο να φοράς συνεχώς γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις, αλλά τα Χριστούγεννα επιβάλλεται να δοκιμάσεις έντονες αποχρώσεις με shimmer οι οποίες θα γεμίσουν με λάμψη το μακιγιάζ σου. Συγκεκριμένα, το πράσινο είναι ένα χρώμα που επικρατεί παντού τριγύρω αυτές τις μέρες. Το πράσινο είναι ένα χρώμα που γαληνεύει το βλέμμα, ενώ συμβολίζει την αρμονία, την φρεσκάδα, την ελπίδα και την ασφάλεια.

Μπορεί μέχρι τώρα να μην είχες σκεφτεί να προσθέσεις το πράσινο χρώμα στο μακιγιάζ σου, αλλά αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το ξανά σκεφτείς. Αυτή τη χρονιά γνωρίσαμε μέσα από τα social media, το martini makeup. Το martini makeup, έχει πάρει το όνομα από το αγαπημένο cocktail, ενώ έχει χαρακτηριστεί ως το μακιγιάζ των πάρτι. Τα βασικά στοιχεία αυτής της τάσης, περιλαμβάνουν αστραφτερές σκιές ματιών και eyeliners σε πράσινες μεταλλικές αποχρώσεις. Τα πράσινα smokey eyes, μιμούνται την πράσινη γαρνιτούρα ελιάς που υπάρχει μέσα στο Martini.

MAKEUP-GREEN.png

Το πράσινο είναι ένα χρώμα που θα ταιριάξει με τα festive looks των ημερών. Μπορεί να γίνει ένα με κάθε τόνο επιδερμίδας, ενώ αναδεικνύει κάθε χρώμα ματιών, ειδικά τις μελί, τις πράσινες και τις σκούρες αποχρώσεις. Ένα εύκολο beauty hack το οποίο θα σε βοηθήσει να υιοθετήσεις ένα λαμπερό makeup look με πρωταγωνιστή την πράσινη σκιά, είναι το αποδομημένο smoky eye look. Το αποδομημένο smoky eye, το είδαμε στα περισσότερα catwalks της χρονιάς και χαρίζει ένα ατελές αποτέλεσμα. Δηλαδή, για να το πετύχεις δεν απαιτούνται γνώσεις επαγγελματία makeup artist.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές eyeshadows με glitter και χωρίς, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα φωτεινό και λαμπερό makeup look με απόλυτο πρωταγωνιστή το πράσινο χρώμα. Ρίξε μία ματιά...