Martini Makeup! Το νέο beauty trend θα σου δείξει πώς να φορέσεις την πράσινη σκιά

Ευαγγελία Αλπίδου
Martini Makeup! Το νέο beauty trend θα σου δείξει πώς να φορέσεις την πράσινη σκιά
Gregory Scaffidi/launchmetrics.com/spotlight

Είσαι καλεσμένη σε κάποιο πάρτι; Το martini makeup είναι η πιο hot τάση που αξίζει να υιοθετήσεις στην εμφάνισή σου, ειδικά εσύ που αγαπάς το πράσινο χρώμα.

Μπορεί το αγαπημένο μου cocktail να είναι η Margarita, αλλά η επόμενη αμέσως επιλογή μου είναι το Martini. Ναι, αυτό το ποτό με την πράσινη ελιά σαν γαρνιτούρα μέσα στο ποτήρι... Το αγαπώ! Το σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών! Και μιας ξεκινήσαμε να μιλάμε για cocktails, οι βόλτες και τα πάρτι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, λοιπόν, να μιλήσουμε για το απόλυτο beauty trend το οποίο έχει προκαλέσει φρενίτιδα αυτή τη στιγμή στις beauty lovers, στο TikTok... Αν είσαι καλεσμένη αυτό το weekend σε κάποιο πάρτι, βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο.

Αυτά τα σχέδια στο manicure είναι «très chic» αν έχεις κοντά νύχια

Leonard-bbt-S23-014.jpg

Martini Makeup!

Αν είσαι λάτρης αυτού του cocktail, πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις. Το Martini Makeup, έχει χαρακτηριστεί ως το μακιγιάζ για σεζόν των πάρτι. Τα βασικά στοιχεία αυτής της τάσης, περιλαμβάνουν αστραφτερές σκιές ματιών και eyeliners σε πράσινες μεταλλικές αποχρώσεις. Τα καταπράσινα smokey eyes, μιμούνται την πράσινη γαρνιτούρα ελιάς του Martini, δημιουργώντας αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα.

How to do:

Για να πετύχεις αυτό το αστραφτερό μακιγιάζ θα χρειαστεί να ακολουθήσεις κάποια μικρά steps:

  • Δημιούργησε μία glossy βάση. Για να το πετύχεις αυτό, ενυδάτωσε καλά από πριν την επιδερμίδα σου και στη συνέχεια πρόσθεσε λίγο από το υγρό highlighter μέσα στο foundation. Η επιδερμίδα σου θα δεις πώς θα αντανακλά από μακριά.
  • Οι μεταλλικές υφές τόσο στο bronzer, όσο και στις σκιές ματιών είναι το κλειδί για να δημιουργήσεις το Martini Makeup. Να θυμάσαι ότι το πράσινο και το σμαραγδί είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Μολύβια, σκιές, glitters, eyeliners σε μεταλλικές πράσινες αποχρώσεις θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το τέλειο cat eye εφέ του απόλυτου μακιγιάζ της σεζόν.

Μην φεύγεις! Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις μερικά από τα beauty items τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις την hot τάση της σεζόν, το Martini Makeup. Enjoy!