Η Δανάη Μιχαλάκη έκανε τις αφέλειες από τα 70's που ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου

Ευαγγελία Αλπίδου

Οι αφέλειες μπορούν να αναδείξουν το συνολικό look χωρίς να πειράξεις καθόλου το μήκος των μαλλιών σου.

Η Δανάη Μιχαλάκη, διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της. Το 2023, ήταν για την Δανάη και τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, μία από τις πιο λαμπερές χρονιές, αφού γεννήθηκε η κόρη τους. Η Δανάη, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζει τις πιο τρυφερές φωτογραφίες μαζί με την κόρη της από την καθημερινότητά τους.

Η Δανάη Μπάρκα έκανε μία περίτεχνη αλογοουρά που ταιριάζει σε κάθε περίσταση

https://www.instagram.com/p/C1e-NqKqmxp/

Το κούρεμα από τα 70's

Με τον ερχομό του νέου έτους, η ταλαντούχα ηθοποιός θέλησε να κάνει μία αλλαγή στην εμφάνισή της. Η Δανάη Μιχαλάκη, αποφάσισε να κάνει για πρώτη φορά αφέλειες. Οι αφέλειες είναι το κούρεμα που ξεκίνησε από τα 70's, αλλά στη συνέχεια το υιοθέτησαν πολλές από τις κορυφαίες celebrities στην εμφάνισή τους. Είναι ένα κούρεμα που τονίζει το βλέμμα, δηλαδή, με ένα τολμηρό cat eye look θα έχεις το απόλυτο beauty combo. Επίσης, ο τρόπος με τον οποίο πλαισιώνονται γύρω από το πρόσωπο κολακεύει και αναδεικνύει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Αντίο ξανθό! Η Βίκυ Καγιά έκανε τα μαλλιά της με το απόλυτο καστανό του χειμώνα

Ένα κούρεμα που ορκίζονται τα french girls

Γενικά, οι αφέλειες μπορούν να αναδείξουν το συνολικό look χωρίς να πειράξεις καθόλου το μήκος των μαλλιών σου. Με μία μόνο κίνηση έχεις ένα διαφορετικό haircut. Τόσο απλό! Επιπλέον, μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο chic χτενίσματα, δημιουργώντας ψηλούς κότσους, θυμίζοντας τη μία και μοναδική Audrey Hepburn. Οι αφέλειες ταιριάζουν το ίδιο τόσο σε μακριά όσο και σε κοντά μαλλιά, ενώ μπορεί να αναδείξει κάθε σχήμα προσώπου. Τα κοντά μαλλιά με αφέλειες είναι από τα αγαπημένα κουρέματα που επιλέγουν ξανά και ξανά τα french girls.

Η Δανάη, έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες, αλλά δεν πείραξε καθόλου το μήκος των μαλλιών της. Τα μαλλιά της φτάνουν μέχρι το στήθος και έχουν αυτή τη μοναδική χρυσή-μελί απόχρωση. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram βρήκαμε μερικές φωτογραφίες που φαίνεται καθαρά η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery...