Editor's choice: 6 αφρόλουτρα με άρωμα βανίλιας που αποπνέουν φρεσκάδα

Ευαγγελία Αλπίδου
Editor's choice: 6 αφρόλουτρα με άρωμα βανίλιας που αποπνέουν φρεσκάδα

Σύμφωνα με μελέτες, η βανίλια είναι το άρωμα της ευτυχίας. Η βανίλια καταπολεμά τα συμπτώματα της κατάθλιψης και ανεβάζει τη διάθεση στο πι και φι! 

Η αλήθεια είναι πως είμαι vanilla lover! Λατρεύω οτιδήποτε έχει να κάνει με τη βανίλια. Μου αρέσει να τη μυρίζω, να τη γεύομαι ακόμα και να την φοράω. Αυτό το γλυκό άρωμα που έχει η βανίλια μου χαρίζει ηρεμία, χαλάρωση και καθαριότητα. Γι’ αυτό την επιλέγω σε πολλά προϊόντα που χρησιμοποιώ στην καθημερινότητά μου, τα αγαπημένα μου είναι τα αφρόλουτρα.

Αυτές οι κρέμες ματιών με ρετινόλη θα «σβήσουν» τις λεπτές γραμμές από το βλέμμα σου

Η βανίλια είναι η μυρωδιά της ευτυχίας

Σύμφωνα με μελέτες, η βανίλια είναι το άρωμα της ευτυχίας. Κι όμως είναι αλήθεια! Η δράση του αρώματος της βανίλιας στον οργανισμό έχει το ίδιο αποτέλεσμα (μερικές φορές και καλύτερο) με τα αντικαταθλιπτικά χάπια. Η βανίλια καταπολεμά τα συμπτώματα της κατάθλιψης και ανεβάζει τη διάθεση στο πι και φι! Άρα είναι πράγματι η μυρωδιά της ευτυχίας.

pexels-elina-fairytale-3865781.jpg

Η αίσθηση που χαρίζουν τα αφρόλουτρα με άρωμα βανίλιας στο σώμα είναι πραγματικά τόσο αναζωογονητική, που ακόμα και κακή διάθεση κι αν έχεις... στο επόμενο λεπτό όλα φτιάχνουν. Μετά από μία χαοτική και ατέλειωτη εβδομάδα αυτό που έχεις ανάγκη είναι ένα χαλαρωτικό και απολαυστικό ντους. Και τι καλύτερο από το να γεμίσεις την μπανιέρα σου με μοσχομυριστά αφρόλουτρα που μυρίζουν βανίλια.

Παστέλ και glossy! 4 ανοιξιάτικα makeup trends που θα μας φτιάξουν τη διάθεση

Στην αγορά υπάρχουν αφρόλουτρα που ενυδατώνουν σε βάθος και χαρίζουν μία επιδερμίδα καθαρή και λαμπερή που μοσχοβολάει όλη την ημέρα. Μία δοκιμή θα σε πείσει και να είσαι σίγουρη πως θα σου φτιάξει αμέσως το σαββατοκύριακο.

Ανακάλυψέ τα στην παρακάτω gallery και ξεκίνα την ημέρα σου με τον πιο όμορφο και μοσχομυρωδάτο τρόπο. It’s time for online beauty shopping!

Παγωμένο αγγούρι: Το challenge του TikTok που υπόσχεται λαμπερό δέρμα