5 stylish χτενίσματα για τις ημέρες που δεν προλαβαίνεις

Ευαγγελία Αλπίδου

Ο φιόγκος είναι το αξεσουάρ που έχει κάνει ένα δυνατό comeback τα τελευταία χρόνια. Είναι κομψός, διαχρονικός και μπορεί να αναδείξει τα πιο βαρετά χτενίσματα.

Η αλήθεια είναι πως τα μαλλιά απασχολούν όλες τις γυναίκες. Ας το παραδεχθούμε, καμία δεν θέλει να βγαίνει με απεριποίητα μαλλιά. Είτε έχουμε κοντά είτε μακριά ένα stylish χτένισμα μπορεί να απογειώσει ακόμα και την πιο casual εμφάνιση. Τι γίνεται όμως τις ημέρες που δεν έχουμε χρόνο ή δεν έχουμε προλάβει να λουστεί; Όχι, δεν αφήνουμε τα μαλλιά μας στην τύχη τους!

6 χρώματα στο manicure που ταιριάζουν τέλεια με τα ανοιξιάτικα outfits

Τα it girls μέσα από το Instagram και τις street styles εμφανίσεις χαρίζουν έμπνευση και ιδέες για το πως θα κάνεις ένα απλό χτένισμα τέλειο για το γραφείο. Τα hair accessories είναι πάντα σωτήρια... Φρόντισε, λοιπόν, να προμηθευτείς με κορδέλες, στέκες με πέρλες, hair clips και scrunchies και ετοιμάσου να δημιουργήσεις τα πιο περίτεχνα hairstyles.

Ο καιρός αυτή την εβδομάδα θα είναι βροχερός με υγρασία. Πφφ! Μην ανησυχείς όμως τα παρακάτω χτενίσματα είναι ιδανικά για τις rainy days. Και τι σημαίνει αυτό; Πώς θα σε κάνουν να πεις goodbye στα φριζαρισμένα μαλλιά. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Bye bye rainy days! 4 χτενίσματα για να είσαι κομψή στη βροχή

Ο φιόγκος

@oliviajade.png

@oliviajade

Ο φιόγκος είναι το αξεσουάρ που έχει κάνει ένα δυνατό comeback τα τελευταία χρόνια. Είναι κομψός, διαχρονικός και μπορεί να αναδείξει τα πιο βαρετά χτενίσματα. Δημιούργησε μία πλεξούδα και στόλισε την στο τέλος με μία cute κορδέλα σε σχήμα φιόγκου. Το αποτέλεσμα θα είναι super κομψό και στιλάτο.

Vintage κότσος

@juliesfi.png

@juliesfi

Πιάσε τα μαλλιά σου έναν ψηλό κότσο και σταθεροποίησέ τα με ένα κλάμερ. Στη συνέχεια άφησε τις αφέλειες ή τα curtain bangs να πλαισιώσουν γύρω από το πρόσωπό σου και... είσαι έτοιμη! Έχεις δημιουργήσει ένα επιμελώς ατημέλητο look που αγαπούν όλα τα french girls.

Half up

@haileybieber.png

@haileybieber

Το συγκεκριμένο χτένισμα ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών. Χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο επίπεδα και πιάσε το ένα high bun. Μπορείς να προσθέσεις hairclips ή scrunchies και να τους χαρίσεις μία funky πινελιά. Τόσο απλό!

Ponytail

@lauraharrier.png

@lauraharrier

Η αλογοουρά είναι ένα safe χτένισμα που μπορείς με μικρές πινελιές να το κάνεις ακόμα πιο σύγχρονο και εντυπωσιακό. Άφησε δεξιά και αριστερά μικρές τουφίτσες και δημιούργησε ένα sleek εφέ με τη βοήθεια ενός hair oil που θα έχεις σίγουρα στο νεσεσέρ σου. Μέσα σε χρόνο dt θα έχεις χαρίσει στην αλογοουρά σου ένα level up.

Sleek κότσος

1708930328786-847407884-@sabinasocol.png

@sabinasocol

Ο μεταξένιος κότσος θα σε κάνει να πεις αντίο στις bad hair days σου! Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα των τελευταίων χρόνων. Τα It girls δημιουργούν τα πιο όμορφα hacks, χαρίζοντας ιδέες για το πως θα πετύχεις κι εσύ εύκολα και γρήγορα το sleek bun.

Αυτές οι κρέμες ματιών με ρετινόλη θα «σβήσουν» τις λεπτές γραμμές από το βλέμμα σου