Margot Robbie: Το μακιγιάζ της στα βραβεία SAG 2024 βήμα-βήμα και τα προϊόντα που θα χρειαστείς

Ευαγγελία Αλπίδου
Margot Robbie: Το μακιγιάζ της στα βραβεία SAG 2024 βήμα-βήμα και τα προϊόντα που θα χρειαστείς

(Photo by Leon Bennett/GA/The Hollywood Reporter via Getty Images)

Το ροζ και το ροδακινί ήταν τα χρώματα που πρωταγωνιστούσαν στο μακιγιάζ της αγαπημένης ηθοποιού. 

Αν νομίζεις πως η περίοδος των βραβείων τελείωσε, κάνεις μεγάλο λάθος. Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου (βράδυ Σαββάτου για τις ΗΠΑ) έγινε η απονομή των SAG Awards 2024 -που συμπλήρωσαν 30 χρόνια- στο Shrine Auditorium and Expo Hall του Los Angeles.

Τα highlights της βραδιάς

Η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις! Η πιο αστεία και συγκινητική στιγμή ήταν το reunion με τις πρωταγωνίστριες του «Devil Wears Prada», Anne Hathaway, Emily Blunt και Meryl Streep -το οποίο συμπληρώνει 18 χρόνια από την κυκλοφορία της δημοφιλούς σειράς- επάνω στη σκηνή για να παρουσιάσουν μία απονομή. Εκτός από τους νικητές της μεγάλης βραδιάς τα βλέμματα όλων ήταν -όπως και κάθε φορά- στραμμένα στις εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί. Η Emma Stone και η Jennifer Aniston για άλλη μία φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά αυτή που ξεχωρίσαμε εμείς στο beauty department του queen, ήταν η Margot Robbie.

APTOPIX 30th Annual SAG Awards

Το μακιγιάζ της Margot Robbie

H Margot Robbie, επέλεξε μία haute couture εμφάνιση με στοιχεία που θύμιζε το ρόλο της στη ταινία της Barbie. Η ίδια φόρεσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα με έναν εντυπωσιακό 3D ροζ φιόγκο με την υπογραφή του οίκου Schiaparelli. Το μακιγιάζ ήταν και αυτό σε ροζ αποχρώσεις.

https://www.instagram.com/reel/C3x_5lXP-M5/

Συγκεκριμένα, το μακιγιάζ το επιμελήθηκε η makeup partist, Pati Dubroff, η οποία δημιούργησε στην Margot Robbie ένα fresh makeup look, με πρωταγωνιστή το ροζ και το ροδακινί. Η Pati, χρησιμοποίησε για το κινητό βλέφαρο απαλές ροζ σκιές, οι οποίες φώτιζαν ακόμα περισσότερο το βλέμμα της.

Τα ροδακινί ζυγωματικά χάριζαν μία φρεσκάδα στο πρόσωπο, ενώ για να πετύχει αυτή την peach fuzz με ροζ απόχρωση στα χείλη, blendαρε μαζί δύο κραγιόν, ένα ροζ και ένα πορτοκαλί, δημιουργώντας ένα δροσερό και φυσικό αποτέλεσμα. Το ροδακινί είναι από τα must colour της σεζόν και έχει τη δυνατότητα να ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας, χαρίζοντας ένα απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το neutral makeup look της Margot Robbie που έκανε στα SAG Awards 2024.

Το ροζ-ροδακινί manicure

Ακόμα και το manicure της η Margot Robbie, είχε πινελιές από το barbiecore trend. Η nail artist, Betina R. Goldstein, επέλεξε μία ροζ-ροδακινί απόχρωση και έκανε το manicure να μοιάζει σαν τα ροζ γοβάκια που φοράει η παιδική κούκλα Barbie. Πρόκειται για μία φυσική απόχρωση που αναδεικνύει τέλεια τα άκρα και τα κάνει να φαίνονται συνεχώς περιποιημένα και καθαρά. Επιπλέον, είναι μία ιδανική επιλογή για να αναδείξεις το κοντό manicure σου.

Το beauty look της αγαπημένης ηθοποιού στα SAG Awards 2024, μπορεί να υιοθετηθεί το ίδιο από μελαχρινές και ξανθές και να ολοκληρώσει οποιαδήποτε εμφάνιση μέσα στην ημέρα. Μην καθυστερείς! Δοκίμασέ το!

5 stylish χτενίσματα για τις ημέρες που δεν προλαβαίνεις