Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το revenge χτένισμα που θα κάνει τον πρώην σου να «ζηλέψει»

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το revenge χτένισμα που θα κάνει τον πρώην σου να «ζηλέψει»

Μία selfie είναι αρκετή για να το πετύχεις!

Τις προηγούμενες μέρες γνωρίσαμε στο TikTok το revenge makeup. Ένα μακιγιάζ που σύμφωνα με τις beauty lovers θα κάνει ακόμα και τον πρώην σου να ζηλέψει. Λεπτόρευστες υφές και σβησμένα smokey eyes τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό κάθε look σου. Το ρουζ τοποθετείται στους κροτάφους και δημιουργεί ένα lift up εφέ που κάνει το βλέμμα ακόμα πιο ανορθωμένο και φωτεινό. Τι χρειάζεται για να ολοκληρώσεις όμως ένα revenge makeup; Ένα revenge χτένισμα!

5 tips από τους καλύτερους makeup artists για τέλειο ανοιξιάτικο μακιγιάζ

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το revenge χτένισμα. Η παρουσιάστρια του ALPHA, κάνει καθημερινά στην εκπομπή της, «Super Κατερίνα» τα πιο περίτεχνα και stylish χτενίσματα. Αυτή τη φορά για να ολοκληρώσει το total pink look της έπιασε τα μαλλιά της μία εντυπωσιακή αλογοουρά, αφήνοντας αριστερά και δεξιά curtain bangs τα οποία κολάκευαν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Ένα super θηλυκό χτένισμα

https://www.instagram.com/reel/C31_E0BK8aa/

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι super θηλυκό και sexy. Με πιο απλά λόγια είναι το χτένισμα που σε συνδυασμό με το revenge makeup, το trend που έχει προκαλέσει φρενίτιδα τις τελευταίες μέρες στο TikTok, θα κάνει ακόμα και τον πρώην σου να ζηλέψει. Κι όμως μία μόνο selfie είναι αρκετή για να το πετύχεις!

427861849_332951909703800_1545079218948463766_n.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου, επέλεξε ροζ και φούξια αποχρώσεις στο μακιγιάζ της, δημιουργώντας ένα πιο ρομαντικό και girly look που θύμιζε την Margot Robbie, στον ρόλο της ως Barbie. Παρόλα αυτά, αν θες ένα πιο έντονο και σέξι αποτέλεσμα, μπορείς να προσθέσεις λίγη μαύρη σκιά στην εξωτερική γωνία του ματιού και να δημιουργήσεις ένα εκρηκτικό cat eye look.

https://www.instagram.com/p/C3sogzjoA07/

Στα παρακάτω TikTok videos θα δεις ένα-ένα τα steps που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το revenge χτένισμα της Κατερίνας Καινούργιου. Enjoy, Queen!

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το milky manicure που ταιριάζει τέλεια σε κοντά νύχια