Short hair, don' t care! Η Gigi Hadid έκανε το κούρεμα που επιλέγουν όλα τα it girls

Ευαγγελία Αλπίδου

Η Gigi υπέκυψε στη γοητεία του κοντού καρέ. Πίσω από το shiny bob cut κρύβεται ο κομμωτής που εμπιστεύεται η Jennifer Aniston.

Σίγουρα θα έχεις βαρεθεί να ακούς συνέχεια για το bob cut, το πιο δημοφιλές κούρεμα των τελευταίων χρόνων. Η αλήθεια είναι πώς πρόκειται για ένα haircut που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στις beauty lovers στα social media. Μία ματιά να ρίξεις στο Instagram και στο TikTok, θα δεις δεκάδες στιλ με κοντά καρέ μαλλιά. Η Hailey Bieber, η Kourtney Kardashian και η Emily Ratajkowski είναι μερικές από τις celebrities που αποχαιρέτησαν τα μακριά μαλλιά τους και είπαν «ναι» στη γοητεία του κοντού καρέ.

Είσαι έτοιμη για ένα refresh στο χρώμα σου; Αυτά είναι τα 5 hot hair color trends της άνοιξης 2024

Από ότι φαίνεται το κλασικό bob cut, συνεχίζει να ασκεί μεγάλη επιρροή και να το υιοθετούν ξανά και ξανά στις εμφανίσεις τους όλα τα it girls. Αφού έχουμε φτάσει σε σημείο, να αναρωτιόμαστε για το ποια θα είναι η επόμενη star; Ε, λοιπόν, τη βρήκαμε!
Το πασίγνωστο μοντέλο, Gigi Hadid, αποφάσισε να κάνει ένα refresh στα μακριά, πλούσια μαλλιά της και επιλέξει τα short hair.

https://www.instagram.com/reel/C4SDaHCu9Hw/

Ο ίδιος κομμωτής που εμπιστεύεται η Jennifer Aniston

Πιο συγκεκριμένα, η Gigi ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας step by step την ανατρεπτική αλλαγή. Φυσικά, ο hair expert που κρύβεται πίσω από το iconic bob cut, είναι ο Chris McMillan. Ο Chris, είναι εδώ και χρόνια ένας από τους αγαπημένους κομμωτές πολλών celebrities του Hollywood. Για να καταλάβεις, είναι ο εμπνευστής του «The Rachel» cut, της Jennifer Aniston από τα Φιλαράκια.

Exclusive! H makeup artist της Emma Stone, Rachel Goodwin, μας μιλά μια ανάσα πριν τη μεγάλη βραδιά

Friends

(Photo by NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images)

© NBC Universal, Inc.

Το shiny κοντό καρέ με ελαφρύ φιλάρισμα

Αμέσως, μετά ακολούθησε κι άλλη ανάρτηση στο Instagram της Gigi Hadid, η οποία μας έδειχνε το τελικό αποτέλεσμα. Το shiny κοντό καρέ είναι λίγο πιο πάνω από τους ώμους, ενώ οι μπροστινές τούφες είναι λίγο πιο κοντές από τα υπόλοιπα μαλλιά με ελαφρύ φιλάρισμα, αγκαλιάζοντας τέλεια το πιγούνι και τα ζυγωματικά του προσώπου. Μία πινελιά που κολακεύει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά της και δημιουργεί ένα cute και girly look.

Ξενύχτησες στα Oscars; Αυτές οι μάσκες προσώπου θα επαναφέρουν τη χαμένη λάμψη σου

1710242135545-541217096-432248913_929463108815087_5515850882876643114_n.jpg

@gigihadid

Όπως έχουμε ξανά αναφέρει σε άλλο άρθρο, η άνοιξη είναι η εποχή των αλλαγών. Και εμείς οι γυναίκες όταν μιλάμε για αλλαγές, εννοούμε πάντα τα μαλλιά μας.
Τι λες, μήπως ήρθε η ώρα για ένα refresh στα βαρετά μαλλιά σου;

Τα glam beauty looks που έκλεψαν την παράσταση στο party του Vanity Fair