Κατερίνα Παπουτσάκη: Το Sunray Blonde είναι η νέα hot απόχρωση που υιοθέτησε στα μαλλιά της

Πρόκειται για μία ανοιχτή καφέ απόχρωση με χρυσούς υποτόνους που ταιριάζει σε κάθε ηλικία.

Οι υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών μας έχουν φτιάξει τη διάθεση. Μας έχουν «ξυπνήσει» έντονα την επιθυμία για μία αλλαγή στην εμφάνισή μας. Τι καλύτερο, λοιπόν, από μία επίσκεψη στο κομμωτήριο... Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για μία ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών μας.

Το Sunray Blonde είναι το νέο hot χρώμα στα μαλλιά της άνοιξης

Προσοχή, δεν μιλάμε για οποιοδήποτε χρώμα. Μιλάμε για χρώματα τα οποία έχουν τη δυνατότητα κάθε φορά που πέφτουν επάνω τους οι ακτίνες του ήλιου, να φωτίζουν και να κολακεύουν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Ένα από αυτά είναι και το Sunray Blonde. Το χρώμα που επέλεξε η Κατερίνα Παπουτσάκη για τα μαλλιά της. Η αγαπημένη ηθοποιός, έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν φοβάται τις αλλαγές στην εμφάνισή της, καθώς την έχουμε δει να τα κόβει κοντό καρέ με αφέλειες, αλλά και να υιοθετεί πιο ανοιχτές αποχρώσεις από το φυσικό σκούρο καστανό των μαλλιών της.

Έχεις λεπτά μαλλιά; Το micro bob είναι το ιδανικό κούρεμα για εσένα

437033611_286950257687948_8393080332838372810_n.jpg

Αυτή τη φορά, επισκέφτηκε την hair expert, Βιολέτα Ζέκιου, την οποία εμπιστεύεται τυφλά τα τελευταία χρόνια για να ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών της. Το Sunray Blonde είναι η νέα hot απόχρωση της άνοιξης. Πρόκειται για μία ανοιχτή καφέ απόχρωση με χρυσούς υποτόνους που ταιριάζει σε κάθε ηλικία.

Το Sunray Blonde είναι το χρώμα που έχουν δοκιμάσει αρκετές celebrities του εξωτερικού, όπως η Beyonce και η JLo στο παρελθόν, ενώ η Sydney Sweeney πιο πρόσφατα. Το συγκεκριμένο χρώμα, χαρίζει φωτεινότητα στην επιδερμίδα και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται φυσικά, σαν να άνοιξαν από τις ακτίνες του ήλιου.

https://www.instagram.com/p/C48SyAKLXgX/

Αυτό το ανοιχτό και φωτεινό χρώμα ταιριάζει τέλεια σε κάθε τόνο δέρματος ακόμα και στις πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Μήπως ήρθε η στιγμή για ένα refresh στο χρώμα των μαλλιών σου;

Κατερίνα Παπουτσάκη: Πώς θα πετύχεις το εκρηκτικό smokey eyes της για τις εξόδους του ΣΚ