Κατερίνα Παπουτσάκη: Πώς θα πετύχεις το εκρηκτικό smokey eyes της για τις εξόδους του ΣΚ

Οι καφέ σκιές ταιριάζουν τέλεια σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

Όπως είδαμε στα catwalks στις Εβδομάδες Μόδας τους προηγούμενους μήνες, τα εκρηκτικά smokey eyes ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στα beauty looks των μοντέλων στην πασαρέλα. Γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις χάριζαν ένα extra touch στο μακιγιάζ και αναδείκνυαν φυσικά τις γωνίες του προσώπου.

Αν ψάχνεις κραγιόν στην απόχρωση του ροζ κουφέτου, η Βίκυ Καγιά βρήκε το ιδανικό

Ujoh-bks-F24-024.jpg

Το τέλειο μακιγιάζ για τις εξόδους του ΣΚ

Αυτό το εντυπωσιακό smokey eyes, βλέπουμε να το έχει ενσωματώσει η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια, Κατερίνα Παπουτσάκη, στο μακιγιάζ της. Η Κατερίνα, φημίζεται για το στιλ και για τα beauty looks που επιλέγει καθημερινά στις εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά, με αφορμή μία νυχτερινή έξοδό της, επέλεξε να τονίσει το βλέμμα της με ένα καφέ smokey eyes.

435101413_18425354782065440_2282446700132375577_n.jpg

@katerina_papoutsaki

Πίσω από το μακιγιάζ της ηθοποιούς κρύβεται ο makeup artist, Παναγιώτης Καρακάσης, ο οποίος επέλεξε να τονίσει τα χαρακτηριστικά της Κατερίνας με γήινες αποχρώσεις. Πιο συγκεκριμένα, δημιούργησε ένα ανοιχτό καφέ smokey eyes, ροδαλά ζυγωματικά και ζουμερά glossy χείλη. Η ηθοποιός, ολοκλήρωσε το smokey eye με μία διακριτική γραμμή από καφέ σκιά στο κάτω βλέφαρο που τόνισε ακόμα περισσότερο το βλέμμα της, ενώ η μαύρη mascara κλείδωσε το αποτέλεσμα και δημιούργησε ένα ανορθωμένο εφέ. Όλο το πρόσωπο είχε διακριτικές λάμψεις οι οποίες δημιουργούσαν φυσικές φωτοσκιάσεις που έκαναν την επιδερμίδα να φαίνεται ότι σφύζει από ζωντάνια και υγεία.

Έχεις λεπτά μαλλιά; Το micro bob είναι το ιδανικό κούρεμα για εσένα

434479833_18425354791065440_5896151958152875854_n.jpg

@katerina_papoutsaki

Τα μαλλιά της ήταν σε wet wavy look -ένα χτένισμα που επιλέγει συχνά σε glam περιστάσεις- τα οποία δημιουργούσαν την τέλεια αρμονία με το μακιγιάζ και το στράπλες φλοράρ φόρεμα της. Όλη η εμφάνιση της Κατερίνας απέπνεε σύγχρονες και ρομαντικές πινελιές.

Για να πετύχεις το μακιγιάζ της αγαπημένης ηθοποιούς για τις εξόδους του σαββατοκύριακου, θα χρειαστεί να ενσωματώσεις στο νεσεσέρ σου προϊόντα σε καφέ και γήινες αποχρώσεις. Μην φεύγεις! Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ! Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλα τα απαραίτητα προϊόντα που χρειάζεσαι για ένα τέλειο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Ρίξε μία ματιά...

Editor’s lovers: Τα αγαπημένα skincare προϊόντα που περιέχουν σταφύλι