Smokey eyes το καλοκαίρι; Η Βάσια Κωσταρά μάς δείχνει πώς να το πετύχουμε

Η απάντηση είναι: Ναι! Αρκεί να υπάρχει ισορροπία με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Δες παρακάτω πώς...

Τις τελευταίες ημέρες τα βλέμματα μας είναι στραμμένα στις εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ των Καννών. Στη λίστα με τις αγαπημένες μας εμφανίσεις έρχεται να προστεθεί η Ελληνίδα σχεδιάστρια, Βάσια Κωσταρά.

Η Βάσια Κωσταρά, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μία από τις πιο όμορφες πόλης της Γαλλικής Ριβιέρα, όπου διαδραματίζεται το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών. Η αγαπημένη σχεδιάστρια ανεβάζει καθημερινά στο προφίλ της στο Instagram stories από τις λαμπερές εμφανίσεις της. Η Βάσια, φημίζεται για το μοναδικό στιλ και την αισθητική της και είναι κάτι που φαίνεται μέσα από κάθε εμφάνιση της.

https://www.instagram.com/p/C7Phxoyitl6/

Τα cherry χείλη πάνε πολύ με τα κυματιστά μαλλιά και η Sienna Miller το ξέρει καλά

Αυτή τη φορά, περπάτησε στο red carpet με μία δική της δημιουργία με την οποία κατάφερε να κλέψει το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού. Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνίδα σχεδιάστρια, φόρεσε ένα maxi φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ και μεγάλο σκίσιμο στα πόδια, με bohemian glam κρόσσια, σε μία peachy απόχρωση που είναι μία από τις huge τάσεις του φετινού καλοκαιριού.

446061337_2667358410094629_4551853817046981442_n.jpg

@vassia_kostara

Ωστόσο, ως beauty addicts αυτό που ξεχωρίσαμε είναι το beauty look και συγκεκριμένα το εκρηκτικό smokey eyes της. Smokey eyes το καλοκαίρι; Η απάντηση είναι: Ναι! Αρκεί να υπάρχει ισορροπία με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Η Βάσια, επέλεξε ένα smokey eyes σε γήινες, καφέ αποχρώσεις το οποίο ταίριαζε τέλεια με τη sunkissed επιδερμίδα και τη ροδακινή απόχρωση του φορέματός της. Η βάση του μακιγιάζ ήταν ουδέτερη με ροδαλά ζυγωματικά, ενώ τα χείλη της είχαν ένα διάφανο lip gloss που τα έκανε να φαίνονται σαρκώδη.

Summer manicure: 7 σχέδια σχέδια θα σε κάνουν να κλείσεις αμέσως ραντεβού στη μανικιουρίστ σου

446090951_821867949842802_6372251899731513996_n.jpg

@vassia_kostara

Επίσης, τα κυματιστά μαλλιά της αγκάλιαζαν τους ώμους και το βαθύ ντεκολτέ του φορέματος της, ενώ σε συνδυασμό με το latte makeup look δημιουργούσαν το τέλειο summer beauty combo. Τα επιμελώς ατημέλητα κυματιστά μαλλιά με το εκρηκτικό καφέ smokey eyes και την ελαφριά βάση είναι ένα beauty look που μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε περίσταση και να κάνει την εμφάνιση να δείχνει λαμπερή με extra δόση quality.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές καφέ σκιές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα εκρηκτικό smokey eye look. Ρίξε μία ματιά...

Βέβαια, αν θες να επιλέξεις ένα διαφορετικό χρώμα, όπως μπλε, πορτοκαλί, κόκκινο και ροζ, go for it! Το χρωματιστό smokey eyes, θα φωτίσει αμέσως τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και θα κάνει το βλέμμα σου να δείχνει πιο ανορθωμένο.

Δες στην παρακάτω gallery όλο το look της Βάσιας Κωσταρά:

Sunset μακιγιάζ ή cat eye look; Κάντο όπως η Selena Gomez στις Κάννες