Βουργουνδί mascara και το καλοκαίρι! - 6 items για το νεσεσέρ σου

Βουργουνδί mascara και το καλοκαίρι! - 6 items για το νεσεσέρ σου
Armando Grillo/IMAXTREE.COM

Ταιριάζει τέλεια με όλα τα χρώματα ματιών, ενώ με μία μόνο κίνηση δημιουργεί ένα ανοιχτό και ξεκούραστο βλέμμα.

Η βουργουνδί mascara είναι η νέα μαύρη! Το βουργουνδί είναι το χρώμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας τον χειμώνα, αλλά όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να μας συντροφεύει και αυτή την εποχή.

Τι είναι το βουργουνδί;

Για αρχή, το βουργουνδί έχει πάρει το όνομά του από την ιστορική γαλλική περιοχή της Βουργουνδίας στην οποία καλλιεργούνται αμπελώνες με αυτό το σκούρο και βαθύ κόκκινο χρώμα, το βουργουνδί. Είναι ένα αρχοντικό χρώμα, το οποίο μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Τα cherry χείλη πάνε πολύ με τα κυματιστά μαλλιά και η Sienna Miller το ξέρει καλά

Ulla-Johnson-clp-F23-009.jpg

Στο χώρο της ομορφιάς το βουργουνδί είναι ένα χρώμα που αγαπάμε πολύ, γιατί ταιριάζει σε οποιοδήποτε τόνο δέρματος και σε κάθε ηλικία. Έχει τη δυνατότητα με μία μόνο κίνηση να κάνει το βλέμμα να δείχνει πιο ξεκούραστο και τα χείλη να φαίνονται φυσικά ακαταμάχητα. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα εκτός από τα βουργουνδί κραγιόν και τις εκρηκτικές κόκκινες σκιές, η βουργουνδί mascara είναι το item που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου.

7 ενυδατικά κραγιόν που αλλάζουν χρώμα και ταιριάζουν με κάθε μακιγιάζ

Η βουργουνδί mascara έρχεται να αντικαταστήσει τη μαύρη. Ταιριάζει τέλεια με όλα τα χρώματα ματιών, ενώ με μία μόνο κίνηση δημιουργεί ένα ανοιχτό και ξεκούραστο βλέμμα. Η βουργουνδί mascara σε αντίθεση με τη κλασική μαύρη δημιουργεί ένα φυσικό αποτέλεσμα που γλυκαίνει και κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Και το καλύτερο; Μπορεί να φορεθεί ακόμα και μόνη της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες βουργουνδί mascara που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά, με χρώμα που διαρκεί. Έχουν τέλεια βουρτσάκια για εύκολη χρήση και τέλεια εφαρμογή σε χρόνο ρεκόρ. Ρίξε μία ματιά...

Bell-bottom bob: Το χτένισμα που δίνει extra όγκο στο κοντό καρέ και επιλέγουν όλα τα it girls