Το Hydro Bob είναι το χτένισμα που θα τιθασεύσει το κοντό καρέ σου

Το νέο χτένισμα που μοιάζει με το wet look, δίνει την αίσθηση ότι βγήκες μόλις από τη θάλασσα.

Το Hydro Bob είναι το χτένισμα που επιλέγουν οι περισσότερες celebrities του εξωτερικού στις εμφανίσεις τους. Είναι cool, άνετο και ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Αν για παράδειγμα, έχεις κοντά μαλλιά και δεν μπορείς να φορμάρεις τις άκρες, το hydro bob είναι το χτένισμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε χρόνο ρεκόρ.

Τι είναι το Hydro bob;

https://www.instagram.com/p/C2TQYVZPvKg/

Πρόκειται για ένα χτένισμα που μοιάζει πολύ με το wet look, καθώς από τη ρίζα ως τις άκρες τα μαλλιά φαίνονται σαν να είναι βρεγμένα. Η μόνη διαφορά είναι ότι το συγκεκριμένο hairstyle, μπορεί να γίνει αποκλειστικά σε καρέ μαλλιά. Η Hailey Bieber, η JLo και η ηθοποιός Florence Pugh είναι μερικές από τις celebrities που έχουν επιλέξει πολλές φορές το βρεγμένο look στην εμφάνισή τους. Είναι θηλυκό, κομψό και σέξι και το ιδανικό look για αυτή την εποχή.

Bell-bottom bob: Το χτένισμα που δίνει extra όγκο στο κοντό καρέ και επιλέγουν όλα τα it girls

Πώς θα πετύχεις τo hydro bob;

Για να πετύχεις το δροσερό εφέ, που δίνει την αίσθηση ότι βγήκες μόλις από τη θάλασσα, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τρία απλά βήματα. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Για αρχή, σε νωπά μαλλιά -αν δεν είναι λουσμένα τα μαλλιά σου, θα χρειαστεί να τα βρέξεις με χλιαρό νερό- τοποθέτησε αρκετή ποσότητα από το hair oil και χτένισέ προς την πλευρά που θες να είναι η χωρίστρα σου. Προσοχή! Τα μαλλιά θα απορροφήσουν γρήγορα το προϊόν, γι' αυτό μην φοβηθείς να εφαρμόσεις αρκετή ποσότητα (θέλουμε να φαίνονται συνεχώς βρεγμένα). Στη συνέχεια, τοποθέτησε στη ρίζα και στις άκρες λίγη ποσότητα αφρό και κλείδωσε στο τέλος με λίγη λακ. Voilà! Είσαι έτοιμη! Σου φάνηκε δύσκολο;

Το νέο ξανθό bob cut της Jessica Biel θα σε πείσει να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο

jlo_1705942757_3286008473128995416_305701719.jpg

@jlo

Το hydro bob είναι ανάλαφρο, δροσερό και ιδανική επιλογή για τις hot ημέρες. Επιπλέον, είναι ένα hairstyle που θα σε βοηθήσει να πεις αντίο στις bad hair days. Δηλαδή, αν δεν προλαβαίνεις να λουστείς το πρωί για το γραφείο τα wet μήκη είναι το χτένισμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε λίγα μόλις λεπτά. Έτσι, θα έχεις ένα glam look σαν star του Hollywood χωρίς να έχεις αφιερώσει ιδιαίτερο χρόνο, απογειώνοντας οποιοδήποτε outfit. Μία δοκιμή θα σε πείσει!

4 stylish χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε χρόνο dt για τέλειες εμφανίσεις κάθε μέρα