Pistachio nails: Το πράσινο του φιστικιού είναι η hot απόχρωση στο manicure τώρα

Pistachio nails: Το πράσινο του φιστικιού είναι η hot απόχρωση στο manicure τώρα

@browngirlhands

Το φιστικί είναι ένα απαλό χρώμα που δίνει την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας της επιδερμίδας.

Η τάση που ξεχωρίζει στο manicure αυτή την εποχή είναι τα pistachio nails. Το πράσινο χρώμα που έχει το φιστίκι έρχεται να στολίσει τα άκρα και να κλέψει την παράσταση σε κάθε εμφάνιση.

Η αλήθεια είναι πως τα παστέλ χρώματα έχουν την τιμητική τους κάθε άνοιξη και καλοκαίρι, αλλά αυτή τη στιγμή θα σταθούμε περισσότερο στην παστέλ απόχρωση του πράσινου, το pistachio μανικιούρ. Το φιστικί είναι ένα απαλό χρώμα που δίνει την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας της επιδερμίδας. Είναι ένα φωτεινό χρώμα που κάνει τα νύχια να φαίνονται όλη την ώρα καθαρά και περιποιημένα.

Βουργουνδί mascara και το καλοκαίρι! - 6 items για το νεσεσέρ σου

Ο καλύτερος τρόπος για να υιοθετήσεις τη φιστική απόχρωση στα άκρα σου είναι ένα μονοχρωματικό manicure. Ωστόσο, οι nail experts μας δείχνουν μέσα από τα social media τα πιο αφηρημένα σχέδια (abstract και φλοράλ) τα οποία χαρίζουν μία παιχνιδιάρικη διάθεση που δεν θα μπορούσε να λείπει από την εμφάνισή σου.

https://www.instagram.com/reel/CcdW4fwF0Sa/

Τα pistachio nails, ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος και σε μήκος νυχιού με τετράγωνες ή στρογγυλεμένες άκρες. Επιπλέον, είναι ένα χρώμα που δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με την επιδερμίδα και τονίζει ακόμα περισσότερο το μαύρισμά.

Μπορεί το κόκκινο, το γαλακτερό και το μαύρο να είναι all time classic επιλογές στο μανικιούρ, ωστόσο, ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεφύγεις για λίγο από τα συνηθισμένα είναι να επιλέξεις ένα φωτεινό, χαρούμενο και hot χρώμα που θα κολακεύσει τα άκρα σου σε χρόνο dt. Και αυτή την εποχή δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τα pistachio nails.

Τα cherry χείλη πάνε πολύ με τα κυματιστά μαλλιά και η Sienna Miller το ξέρει καλά

Ας μη λέμε άλλα, όμως! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα πιο ωραία φιστικί μανικιούρ για να πάρεις όλο το inspo που χρειάζεσαι. Ξεκίνα το scroll, κράτα τα απαραίτητα screenshots και πήγαινε πανέτοιμη στο επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ.

5 φιστικί μανικιούρ για να διαλέξεις

@iramshelton-fistiki.png

@iramshelton

fistiki-nyxi.png

@betina_goldstein

fistiki.png

@iramshelton

fistiki-iram.png

@iramshelton

@iramshelton-fistikis.png

@iramshelton

Πες «αντίο» στις σκασμένες φτέρνες και τα ξηρά γόνατα -6 body lotion για extra ενυδάτωση