Το «must» σπρέι για το color blocking

Το «must» σπρέι για το color blocking

Επειδή λοιπόν, τα έντονα χρώματα είναι εδώ για να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου και όχι για να σε αγχώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας σου, χρειάζεσαι το κατάλληλο αποσμητικό που λέει «αντίο» στα λευκά σημάδια.

Το color blocking είναι εκείνη η ισχυρή τάση στο χώρο της μόδας που έχει βαλθεί να σε κάνει να… τολμήσεις! Με πολύχρωμη διάθεση και μοναδικό στόχο να αναβαθμίσει τις «μουντές» φθινοπωρινές σου εμφανίσεις, το color blocking δημιουργεί τα πιο ευφάνταστα outfits με έντονα χρωματικά contrast. Στην εύκολη μορφή του, το color blocking είναι ο συνδυασμός δύο ή τριών διαφορετικών χρωμάτων, αλλά και η ένωση του μαύρου με άλλα χρώματα. Στη λίγο πιο περίπλοκη μορφή του όμως, είναι ο συνδυασμός ενός χρώματος με τις αποχρώσεις του.

apoxrwseisssss

Όμως το Φθινόπωρο, το color blocking μπορεί σε να βάλει σε ένα καθημερινό άγχος, αλλά και να σε κάνει να… ξανασκεφτείς το χρώμα που θα επιλέξεις να φορέσεις. Διότι, όσο κι αν αγαπάς να ακολουθείς τις τάσεις, η πόλη σού κρύβει εκπλήξεις στο μετρό, το γραφείο, το ραντεβού και γενικότερα, σε όποια κατάσταση σε αγχώνει και σε κάνει να… ιδρώνεις!

Επειδή λοιπόν, τα έντονα χρώματα είναι εδώ για να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου και όχι για να σε αγχώσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας σου, χρειάζεσαι το κατάλληλο αποσμητικό που λέει «αντίο» στα λευκά σημάδια στα ρούχα σου, αλλά διαρκεί και έως 48 ώρες. Εμείς, ανακαλύψαμε εκείνο το αποσμητικό που θα λύσει το πρόβλημά σου και θα σου φέρει πίσω την αυτοπεποίθηση που μοιάζει να έχασες κάπου στη… διαδρομή μεταξύ σπιτιού και γραφείου. Δοκιμασμένο σε 100 χρώματα, το νέο αποσμητικό Dove Invisible Floral Touch σε spray ή roll on, προστατεύει εσένα αλλά και τα αγαπημένα σου χρωματιστά ρούχα, καθώς αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα. Έτσι, θα μπορείς να λάμπεις μέσα στα πιο έντονα και εντυπωσιακά χρώματα απολαμβάνοντας την τάση του color blocking.

blocking

Μετά την ανακάλυψη του πιο «must» αποσμητικού, θα αποβάλεις το άγχος για λευκά σημάδια αποσμητικού ή ιδρώτα στα ρούχα σου και θα τολμάς με κάθε ευκαιρία το color blocking. Με ¼ ενυδατική κρέμα και 0% οινόπνευμα, το νέο Dove Invisible Floral Touch είναι το αποσμητικό που θα είναι σύμμαχός σου στο color blocking!

blockinggggggggg

Εσύ ακόμη να αναδείξεις τα color blocking skills σου; Το Φθινόπωρο είναι η καλύτερη περίοδος για να δοκιμάσεις τις δυνατότητές σου και να δημιουργήσεις εντυπωσιακούς συνδυασμούς που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις! Πες «ναι» στο χρώμα και στους πειραματισμούς και τόλμησε την απόλυτη τάση της νέα σεζόν.