Ερμ… Είναι Παρασκευή και ναι, έχουμε όρεξη για #PizzaNails

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ερμ… Είναι Παρασκευή και ναι, έχουμε όρεξη για #PizzaNails

Τα πιο λαχταριστά nail art

Πόσο μας αρέσουν οι Παρασκευές! Μέσα στο καλοκαίρι δεν τις καταλαβαίναμε πολύ αλλά τώρα θυμόμαστε την ανεκτίμητη αξία τους. Είναι μέρες χαρούμενες αφού σημαίνουν την αρχή των ΣΚ για τα οποία ανυπομονούμε. Η σημερινή Παρασκευή λοιπόν είναι πράγματι χαρούμενη και μας έχει ανοίξει την όρεξη!

Όχι, δεν μας άνοιξε την όρεξη μεταφορικά. Δεν ονειρευόμαστε μόνο βόλτες, βουτιές και ηλιοθεραπεία. Μας έχει ανοίξει την όρεξη κυριολεκτικά και θέλουμε πίτσα! Θέλουμε λαχταριστή πίτσα που αποφεύγαμε τόσο καιρό καθώς ήταν bikini season. Τώρα δεν είναι πλέον bikini season και μπορούμε να φάμε ό, τα θέλουμε. Θέλουμε λοιπόν πίτσα και παραγγείλουμε μία pepperoni με λεπτή ζύμη όταν επιστρέψουμε στο σπίτι.

Μέχρι τότε όμως θα χαζέψουμε μαζί, εσύ και εμείς, όμορφα nail art με πίτσες! Είναι απίστευτα διασκεδαστικά, θα σου ανοίξουν την όρεξη και είναι ευκολότερα από ό, τι μπορεί να νομίζεις. Στην αναζήτησή μας στο Instagram βρήκαμε πάρα πολλά καθώς οι nail artists είναι ξεκάθαρα Pizza lovers!

Στην παρακάτω gallery διαλέξαμε και βάλαμε τα 10 πιο όμορφα γι’ αυτό κάνε ένα ακόμη scroll, χάζεψε τα πιο λαχταριστά μανικιούρ ever και πάμε στοίχημα πως μέχρι το τέλος της gallery Θα θέλεις και εσύ ένα (ή και παραπάνω) κομμάτι pizza!

Διάβασε ακόμα: #trending! Ξαναλέμε ναι στα κίτρινα νύχια γιατί αυτή τη φορά είναι τάση