TREShot! Tips και προϊόντα για να υιοθετήσεις το hairclip trend που βλέπεις παντού στο Instagram

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
TREShot! Tips και προϊόντα για να υιοθετήσεις το hairclip trend που βλέπεις παντού στο Instagram

Τα 90’s επιστρέφουν και τα hair clips aka κλικ-κλακ επιστρέφουν μαζί τους. Ώρα να δεις πώς θα τα φορέσεις!

Το 2022 προβλέπεται να είναι η χρονιά που τα 90’s babies θα θυμηθούν τη νιότη τους. Θα γίνουν ανασκαφές σε ντουλάπες για χαμηλοκάβαλα παντελόνια και φούτερ με Nirvana logos και θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα αξεσουάρ μαλλιών που είχαμε ξεχάσει. Ένα από αυτά είναι τα hair clips aka τα κλικ-κλακ και πρόκειται να γίνουν major trend!

image003

Πρώτη φυσικά, το προέβλεψε η Justine Marjan, Global Stylist του TRESemmé και είχαμε την τύχη να μάθουμε από πολύ νωρίς τις τάσεις όπως θα διαμορφωθούν. Ταξιδεύοντας όπως κάθε χρόνο παρέα με το TRESemmé στο NYFW, είδαμε να επιστρέφουν χτενίσματα που μας έκαναν να νοσταλγήσουμε το Mtv και να κρατήσουμε δεκάδες screenshots.

image005

Βλέπεις, τα hair clips μπορείς να τα φορέσεις με τόσους διαφορετικούς τρόπους και η Justine μας άφησε πλήρη ελευθερία. Μπορείς να τα φορέσεις στην σειρά ή διάσπαρτα, μπορείς να τα στολίσεις σε κοντά ή και μακριά μαλλιά, να τα χρησιμοποιήσεις για στιλ και για κράτημα σε κοντά μαλλιά ή απλά να τα έχεις σαν ένα επιπλέον κόσμημα του outfit σου.

image007

Οι πιθανότητες είναι αμέτρητες και το TRESemmé είναι εδώ για να σε βοηθήσει να κάνεις πραγματικότητα κάθε 90’s hair dream σου. Το μυστικό άλλωστε, για κάθε επιτυχημένο hair look, είναι τα σωστά προετοιμασμένα μαλλιά και τα κατάλληλα προϊόντα styling. Για να αντιγράψεις λοιπόν το 90’s hair clip trend, θα πρέπει να ξεκινήσεις από το λούσιμο.

image009

Το σαμπουάν και το conditioner TRESemmé Biotin + Repair 7, χαρίζουν δύναμη στα μαλλιά και τα κάνουν να… αντέχουν την ένταση από τα δεκάδες hair clips που θα βάλεις. Τα 90’s άλλωστε θέλουν υπερβολή και grunge attitude, σωστά; Έπειτα, θα πρέπει να βοηθήσεις τα hair clips να σταθούν καλά επάνω στα μαλλιά σου. Γι’ αυτό, λίγη ποσότητα από τη λακ TRESemmé Flawless Volume πριν τα φορέσεις επιβάλλεται!

image011

Η ελαφριά υφή της, θα βοηθήσει τα clips να εφαρμόσουν σταθερά επάνω στα μαλλιά, ενώ θα διατηρούν την κίνηση τους. Η TRESemmé Flawless Volume είναι άλλωστε η λακ που δεν κολλάει τα μαλλιά αλλά χαρίζει υφή, κράτημα και όγκο με ένα ψέκασμα.

image013

Αφού λοιπόν εφαρμόσεις τα hair clips σου, ΜΗΝ ψεκάσεις ξανά με λακ! Ναι, καλά διάβασες. Η λακ πάνω από τα clips θα τα θαμπώσει και αυτό είναι το μόνο που δεν θέλουμε. Μερικοί ψεκασμοί πριν αρκούν για να έχεις τέλειο κράτημα όλη μέρα (και νύχτα).

image015

Εναλλακτικά, μπορείς να περάσεις λίγη ποσότητα από τον αφρό TRESemmé Volume & Lift σε βρεγμένα μαλλιά, να τα στεγνώσεις με το σεσουάρ και να φορέσεις μετά τα hair clips σου. Ο αφρός TRESemmé Volume & Lift χαρίζει όγκο και υφή στα άτονα μαλλιά και αρκετό κράτημα ώστε να σταθεροποιηθούν τα hair clips πανεύκολα.

Όποιο μοτίβο και να θέλεις να ακολουθήσεις με τα ηair clips σου, είτε αυτό είναι over the top, είτε διακριτικό και πρακτικό, με το TRESemmé μπορείς να το πετύχεις πανεύκολα και να είσαι βέβαιη για τη σταθερότητα του χτενίσματος, ακόμα και αν τα βήματά σου σε φέρουν σε κάποιο 90’s grunge party μία από αυτές τις ημέρες!