Beauty essentials – 10 προϊόντα ομορφιάς σε mini συσκευασίες για να διευκολύνεσαι στα ταξίδια σου

Μαρία Ροδίτη
Beauty essentials – 10 προϊόντα ομορφιάς σε mini συσκευασίες για να διευκολύνεσαι στα ταξίδια σου

Αν ετοιμάζεσαι για μια εξόρμηση το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, αυτός ο οδηγός αγοράς φτιάχτηκε για σένα.

Η άνοιξη επιτέλους έρχεται και ο καιρός τις επόμενες μέρες θα είναι υπέροχος. Αν, μάλιστα, ετοιμάζεσαι να φύγεις για ταξιδάκι αυτό το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, να ξέρεις σε ζηλεύω πολύ. Είμαι σίγουρη πως ήδη έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τι θα πάρεις μαζί σου και πώς θα τα χωρέσεις όλα στη μικρή βαλίτσα σου. Κλασικά αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα όλων των γυναικών.

Σήμερα, λοιπόν, εγώ θα εστιάσω στα καλλυντικά και skincare που πρέπει να έχεις μαζί σου και τα οποία δεν θα σου πιάσουν καθόλου χώρο. Ναι, κι αυτό γίνεται!

Ετοιμάζεσαι για τριήμερο; Το αντηλιακό με χρώμα μην ξεχάσεις (+10 για να διαλέξεις)

Το travel size μέγεθος η λύση

Το μόνιμο πρόβλημά μου όταν πάω ταξίδι είναι τα καλλυντικά. Κι αυτό, γιατί θέλω να τα έχω όλα μαζί μου. Καθαριστικό προσώπου, σαμπουάν, μάσκαρα, κραγιόν, ρουζ και πάει λέγοντας. Όπως καταλαβαίνεις, για όλα αυτά τα beauty items ένα νεσεσέρ δεν έφτανε ποτέ.


via GIPHY


Σίγουρα ήθελα δύο νεσεσέρ, τα οποία ήταν και γεμάτα και κατ’ επέκταση έπιαναν πολύ χώρο στη βαλίτσα. Φαντάσου ότι υπήρξαν στιγμές που άλλαξα τελευταία στιγμή αποσκευή και χρησιμοποίησα μεγαλύτερη για να τα χωρέσω όλα.

Μέχρι που… με έσωσαν τα items σε travel size. Ευτυχώς, οι εταιρείες φρόντισαν για όλες εμάς τις beauty addicts με τα καλλυντικά σε mini συσκευασία. Σε συσκευασία, δηλαδή, που εξυπηρετεί για τις μέρες που θα βρίσκεσαι σε ταξίδι.



Shopping time

Στην gallery, λοιπόν, μπορείς κι εσύ να βρεις όλα τα απαραίτητα skincare και make up προϊόντα που θα χρειαστείς το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Στον οδηγό αγοράς που ετοίμασα για εσένα θα βρεις micellar water, κραγιόν και ρουζ (2 σε 1), μάσκαρα, αντηλιακό, σαμπουάν και άλλα must-have προϊόντα για κάθε ταξίδι σου. Και, φυσικά, όλα είναι σε travel size για να μην «σκάσει» η βαλίτσα σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ