Η Έλενα Τσαγκρινού δεν έχει πρότυπα ομορφιάς και της αρέσουν οι πειραματισμοί σε μακιγιάζ και μαλλιά

Μαρία Ροδίτη
Η Έλενα Τσαγκρινού δεν έχει πρότυπα ομορφιάς και της αρέσουν οι πειραματισμοί σε μακιγιάζ και μαλλιά

Η Έλενα Τσαγκρινού μιλά στο Queen.gr για την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της, τα beauty trends της σεζόν που την έχουν ενθουσιάσει και τα πρότυπα ομορφιάς που... δεν έχει.

Είναι το νέο pop idol της χώρας και μια τραγουδίστρια πολλά υποσχόμενη. Η Έλενα Τσαγκρινού μεγάλωσε μέσα στη μουσική μιας και η ενασχόληση των γονιών της με το τραγούδι ήταν μεγάλη, εξελίσσεται όμως και σε ένα beauty icon όσο τα χρόνια περνούν και βρίσκεται στο προσκήνιο. Η 27χρονη τολμά κάθε φορά που βρίσκεται on stage ή σε κάποιο event και κάνει τη μία ενδιαφέρουσα και ανατρεπτική εμφάνιση μετά την άλλη. Και με καρέ ξανθά μαλλιά την έχουμε δει, μακριά ξανθά μαλλιά με αφέλειες έχει κάνει, ροζ και καστανά μαλλιά έχει δοκιμάσει, ενώ και στο make up δεν έχει κάνει ποτέ πίσω.

Στην Έλενα Τσαγκρινού, λοιπόν, αρέσει να πειραματίζεται με τα μαλλιά και το μακιγιάζ της και όχι μόνο το έχει αποδείξει (αρκεί ένα scroll στο Instagram της), αλλά το παραδέχεται στο Queen.gr. Η τραγουδίστρια, που ανήκει στην «οικογένεια» της Panik Records, μιλά στο Queen.gr για το πώς περιποιείται το δέρμα της, για τα beauty trends της σεζόν που την έχουν ενθουσιάσει, ενώ παραδέχεται πως δεν έχει πρότυπα ομορφιάς χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει επιρροές από άλλες καλλιτέχνιδες.

Eurovision Fever! Ο Σταύρος Λιάρος μας μίλησε αποκλειστικά για το hairlook της Έλενας Τσαγκρινού

Ακολουθείς πιστά κάποια ρουτίνα ομορφιάς; Πώς περιποιείσαι την επιδερμίδα σου κάθε μέρα;
Ακολουθώ μία ρουτίνα που μου έχει η προτείνει η δερματολόγος μου για καθαρό δέρμα. Σίγουρα φροντίζω να κάνω πολύ καλό ντεμακιγιάζ, αλλά και κάποιες μάσκες προσώπου πού και πού. Γενικά δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο και φροντίζω να μην «παιδεύω» πολύ το πρόσωπό μου, ώστε να διατηρώ σε ισορροπία το Ph της επιδερμίδας μου.

beauty_tsagrinou.jpg

Με ένα scroll στο Instagram σου και παρατηρώντας τις εμφανίσεις σου on stage θα λέγαμε ότι σου αρέσει να πειραματίζεσαι με τα χτενίσματα και το μακιγιάζ σου. Υπάρχει κάποιο beauty trend που το τελευταίο διάστημα σε έχει ενθουσιάσει και θέλεις να το δοκιμάσεις;

Όπως όλοι οι καλλιτέχνες στο εξωτερικό, μου αρέσει πολύ να πειραματίζομαι και να αλλάζω, να παίζω με το χρώμα των μαλλιών μου όπως και το στυλ μου μιας και αυτή είναι η μουσική κουλτούρα μου. Δεν ακολουθώ κάποιο πρότυπο. Συνήθως κάνω αυτό που αισθάνομαι ή έχω ως references για τα τραγούδια και τα video clips μου. Αυτή την περίοδο έχω επιρροές από διάφορες καλλιτέχνιδες του εξωτερικού, όπως η Dua Lipa και η Doja cat.

tsagrinou_beauty.jpg

Από τότε που σε γνώρισε ο κόσμος πειραματίζεσαι πολύ με το μήκος και το χρώμα των μαλλιών σου. Ποιο θα έλεγες ότι είναι το πιο αγαπημένο σου look απ’ όσα έχεις κάνει;

Ναι, μου αρέσει πολύ να πειραματίζομαι με τα χτενίσματα και τα μακιγιάζ μου! Μου αρέσει πολύ ο κόσμος να εμπνέεται από το στυλ της μουσικής μου και από το στυλ που ντύνομαι και βάφομαι on stage. Εννοείται πως κι εγώ αντίστοιχα έχω ακολουθήσει διάφορα beauty trends από κάποιες από τις μεγαλύτερες beauty influencers της χώρας μας. Συγκεκριμένα, μου αρέσει πολύ το τελευταίο beauty trend για τέλεια καλοσχηματισμένα φυσικά φρύδια, καθώς και τα στρας που μπορούμε να χρησιμοποιούμε στα μάτια σχηματίζοντας σχέδια.

https://www.instagram.com/p/CZ5pPjKKbdU



Ποιο είναι το καθημερινό μακιγιάζ που επιλέγεις να κάνεις; Τι σου αρέσει να τονίζεις περισσότερο στο πρόσωπό σου και πώς;

Μου αρέσει να τονίζω περισσότερο τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου μου. Συνήθως, χρησιμοποιώ μία ελαφριά βάση, κάνω ένα μπρονζέ μακιγιάζ, χρησιμοποιώ σίγουρα μάσκαρα και στα χείλη σίγουρα highlights.

Ποια είναι τα 5 καλλυντικά που υπάρχουν πάντα μέσα στο νεσεσέρ σου;

Αντηλιακή κρέμα με χρώμα, powder για ματ αποτέλεσμα, lip gloss, βουρτσάκι για τα φρύδια και concealer.