The Beauty Sandwich: Η θεραπεία ομορφιάς που κάνουν όλες οι stars πριν το Met Gala

Μαρία Ροδίτη
The Beauty Sandwich: Η θεραπεία ομορφιάς που κάνουν όλες οι stars πριν το Met Gala
Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Οι A-list stars επισκέπτονται τον αισθητικό, Iván Pol, πριν από κάθε Met Gala και απολαμβάνουν τη διάσημη θεραπεία ομορφιάς, The Beauty Sandwich, σε πρόσωπο και λαιμό.

Το Met Gala επιστρέφει! Το φαντασμαγορικό event μόδας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Μαΐου και, όπως καταλαβαίνεις, οι A-list stars έχουν αρχίσει καιρό τώρα να προετοιμάζονται για τη μεγάλη αυτή γιορτή. Και δεν εννοώ ότι έχουν κάνει fitting ξανά και ξανά για να βρουν το gown που θα φορέσουν στο κόκκινο χαλί, ούτε ότι έχουν προβάρει άπειρα χτενίσματα για να καταλήξουν σε αυτό το ένα και μοναδικό.

Οι celebrities έχουν κάνεις ΤΙΣ προετοιμασίες και θεραπείες ομορφιάς για να έχουν αλαβάστρινη επιδερμίδα, χωρίς σημάδια και ατέλειες. Η πιο διάσημη εξ αυτών είναι η θεραπεία που λέγεται The Beauty Sandwich και την οποία κάνει ο αισθητικός, Iván Pol.

Met Gala 2022: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την μεγάλη γιορτή της μόδας

Τι είναι η θεραπεία The Beauty Sandwich

Ο celebrity facialist, Iván Pol, έχει πελάτισσες όλη την elite του Hollywood και κάθε φορά που κάποια από αυτές τον επισκέπτεται λίγο πριν το Met Gala τής κάνει τη θεραπεία The Beauty Sandwich. Τι ακριβώς είναι;

https://www.instagram.com/p/CTwwjufjgvo

Πρόκειται για μια θεραπεία ομορφιάς στην οποία χρησιμοποιούνται απαλές ραδιοσυχνότητες με υπέρυθρο και μπλε φως για να τονωθεί το σχήμα του προσώπου και του λαιμού. Στόχος του The Beauty Sandwich είναι, επίσης, να βελτιωθούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, αλλά και να μειωθούν οι ρυτίδες.

Το The Beauty Sandwich είναι προσαρμοσμένο στο δέρμα του κάθε πελάτη και στις ανάγκες του. «Θα αλλάξω τη ''συνταγή'' ανάλογα με το τι θέλει να τονίσει η πελάτισσα. Από τη στιγμή που η μέθοδός μου αφορά τη βελτίωση του ήδη υπάρχοντος ''υλικού'' και όχι την προσθήκη νέου, μπορεί η πελάτισσα να μου ζητήσει να εστιάσουμε σε 2 ή 3 σημεία του προσώπου», έχει δηλώσει ο Pol σε συνέντευξή του.

Και έχει προσθέσει: «Για παράδειγμα, ο make up artist της Karlie Kloss, ο Hung Vanngo, ήθελε κάποια στιγμή πιο σφιχτό δέρμα για να το απογειώσει με το μακιγιάζ και μου ζήτησε να δώσουμε έμφαση στις γωνίες των ματιών του μοντέλου».