Τα 3 βήματα για να αποκτήσεις τέλεια beach waves από τον hairstylist της Meghan Markle

Μαρία Ροδίτη
Τα 3 βήματα για να αποκτήσεις τέλεια beach waves από τον hairstylist της Meghan Markle
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Ο hairstylist της Meghan Markle, George Northwood, αποκάλυψε τα καλύτερα tips για να μπορείς κι εσύ να δημιουργείς φυσικό κυματισμό στα μαλλιά σου και να μοιάζεις σαν να έχεις βγει μόλις από τη θάλασσα.

Τα beach waves είναι αγαπημένο χτένισμα των περισσότερων γυναικών. Άλλωστε, έχει πολλά ατού. Μπορεί να σε «συνοδεύσει» στις πρωινές και βραδινές εμφανίσεις σου, στα casual looks, αλλά και στα πιο επίσημα και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Ακριβώς αυτήν την άποψη έχει και ο hairstylist της Meghan Markle, George Northwood, ο οποίος αποκάλυψε τα μυστικά του για τέλεια beach waves.

«Το βασικό με τα beach waves είναι ότι προσφέρουν μια χαλαρή και ρομαντική εναλλακτική στα επίσημα χτενίσματα», λέει ο George Northwood. Και προσθέτει: «Τα beach waves καδράρουν το πρόσωπο, προσθέτουν μια πινελιά νεότητας και ζωντάνιας. Είτε τα μαλλιά σας είναι ίσια, είτε σγουρά, υπάρχουν πολλά χτενίσματα με κυματιστά μαλλιά που μπορείτε να δημιουργήσετε».

Οι top 9 hairstylists που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram για να «κλέψεις» μικρά μυστικά

Τα tips για τέλεια beach waves σαν της Meghan Markle

Το μήκος των μαλλιών έχει σημασία

«Ο πρώτος κανόνας για να έχεις τέλεια waves με φυσικό τελείωμα είναι να έχεις πολύ μακριά μαλλιά, ώστε να μπορείς να τυλίξεις 2 φορές τις τούφες στην πρέσα ισιώματος», εξηγεί ο hairstylist της Meghan Markle, George Northwood.

Netherlands Invictus Games

Σεβάσου τον τύπο των μαλλιών σου για να αποκτήσεις ωραίους κυματισμούς

Ανάλογα με τον τύπο μαλλιών που έχεις θα πρέπει να κάνεις και τις σωστές κινήσεις για να δημιουργήσεις beach waves. Αν, για παράδειγμα, έχεις ίσια μαλλιά, θα πρέπει να τα «δουλέψεις» με ένα σπρέι για όγκο για να δημιουργήσεις μια καλή βάση πριν χρησιμοποιήσεις το σίδερο για μπούκλες. Αν, όμως, έχεις σγουρά και πυκνά μαλλιά, καλό είναι να απλώσεις πρώτα πάνω τους μια κρέμα λείανσης που θα βοηθήσει με το φριζάρισμα, μετά να τα ισιώσεις κι έπειτα να κάνεις τους κυματισμούς.

Τα 3 θαυματουργά μυστικά του κομμωτή της Meghan Markle για επιτυχημένα beach waves

#1 «Δούλεψε» σε φρεσκολουσμένα μαλλιά. Οι κυματισμοί θα είναι πιο smooth και μεταξένιοι.

#2 Αν θες ένα πιο casual look, βάλε dry shampoo στις ρίζες των μαλλιών και μετά συνέχισε με το σίδερο για να κάνεις μπούκλες. «Για τέλεια beach waves τύλιξε τα μαλλιά στο σίδερο αφήνοντας εκτός τις ρίζες και τις άκρες. Έτσι, θα αποφύγεις να δημιουργήσεις πολύ σφιχτές μπούκλες και θα έχεις τέλειο αποτέλεσμα», λέει ο hairstylist της Meghan Markle.

#3 Ψέκασε με λακ για να διατηρηθεί το χτένισμά σου.