10 κρέμες για πιο φωτεινή και νεανική επιδερμίδα που θα λατρέψει η μαμά σου

Μαρία Ροδίτη
10 κρέμες για πιο φωτεινή και νεανική επιδερμίδα που θα λατρέψει η μαμά σου

Αύριο (8/5) είναι η γιορτή της μητέρας και -αν μη τι άλλο- η μανούλα σου αξίζει ένα δώρο. Και πίστεψέ με! Μια κρέμα που θα της χαρίσει πιο φωτεινή και νεανική επιδερμίδα θα εκτιμηθεί… ιδιαιτέρως.

 

Είμαι από εκείνα τα κορίτσια που έχουν τρελή αδυναμία στη μαμά τους. Θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο 15 φορές την ημέρα (χωρίς υπερβολή) ακόμα κι αν τα έχουμε πει όλα, θα πάμε μαζί για ψώνια και για καφέ… Ακόμα και στο supermarket μαζί θα πάμε. Δεν είναι δυνατόν, λοιπόν, την πιο σημαντική μέρα- στη γιορτή της μητέρας- να μην της κάνω ένα δώρο. Και επειδή όλες οι μαμάδες θέλουν να δείχνουν φρέσκιες και με φωτεινή επιδερμίδα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια αντιγηραντική κρέμα προσώπου.

Ποια μαμά, άλλωστε, μπορεί να πει «όχι» σε μια υπέροχη κρέμα προσώπου που «πολεμά» τα σημάδια γήρανσης και ενισχύει το κολλαγόνο με αποτέλεσμα το δέρμα καθημερινά να γίνεται ολοένα και πιο σφριγηλό; Νομίζω πως κι εσύ- τώρα που τα λέμε- θα καταλήξεις σε αυτήν τη λύση.

10 προϊόντα με ρετινόλη για να εξαφανίσεις άμεσα λεπτές γραμμές και ρυτίδες

Όλα τα λεφτά του κόσμου για τη μαμά

Σίγουρα θα ξέρεις πως οι κρέμες προσώπου που στοχεύουν στην αντιγήρανση είναι κάπως πιο τσιμπημένες στην τιμή, όμως όταν πρόκειται για τη μαμά σου χρήματα δεν σκέφτεσαι. Έτσι δεν είναι;

mother_daughter.jpg

Άλλωστε, η μανούλα μας πάντα αξίζει ένα καλό και ακριβό δώρο. Τόσα ξενύχτια, αγωνίες και λαχτάρες έχει ζήσει για χάρη μας, οπότε νομίζω πως θα συμφωνήσεις πως σε αυτήν την περίπτωση το χρήμα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Αντιγήρανση, λάμψη και σφριγηλή επιδερμίδα

Ας μην κοροϊδευόμαστε! Όσο μεγαλώνουμε τόσο περισσότερο χαλαρώνει το δέρμα, μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου και άρα προκύπτουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο πρόσωπο. Μπορεί εσύ ακόμα να τα βλέπεις όλα αυτά σαν όχι και τόσο γνωστές έννοιες, όμως η μαμά σου έχει «συναντηθεί» μαζί τους.

Και μια κρέμα που στοχεύει στην ενίσχυση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, που σκοπό έχει να «γεμίσει» τα κενά και να κάνει πιο σφριγηλή την επιδερμίδα της είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται από εσένα στη γιορτή της μητέρας. Να είσαι σίγουρη πως με αυτό το δώρο η μαμά σου μόνο το πιο γλυκό χαμόγελό της θα σου χαρίσει. Και τι άλλο θέλουμε για να χαμογελάμε κι εμείς κάθε μέρα; Να είναι υγιείς κι ευτυχισμένες οι μανούλες μας.

Χρόνια πολλά, λοιπόν, για αύριο στη δική μου μαμά, στις μαμάδες όλων και… check την gallery. Σήμερα και αύριο τα καταστήματα θα είναι ανοικτά, οπότε θα μπορέσεις να βρεις τις παρακάτω αντιγηραντικές κρέμες και να κάνεις το καλύτερο δώρο στη μαμά σου για τη γιορτή της μητέρας.