Summer colors - 5 tips για να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ και να είσαι ultra chic

Μαρία Ροδίτη
Summer colors - 5 tips για να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ και να είσαι ultra chic
Matteo Scarpellini/IMAXTREE.COM

Το χρώμα δεν είναι δυνατόν να λείπει από το καλοκαιρινό μακιγιάζ σου! Γι’ αυτό δες 5 make up looks με έντονα χρώματα που θα σε κάνουν να θες να τα δοκιμάσεις ASAP!

Μπορεί να αγαπώ τον χειμώνα για το κρύο, τα χιόνια και όλο το cozy κλίμα που δημιουργείται αυτήν την εποχή, όμως άλλο τόσο λατρεύω το καλοκαίρι. Γιατί; Για τα χρώματα που φέρνει μαζί του. Χρώματα στα ρούχα, στη φύση και, βέβαια, στο μακιγιάζ μας!

Αυτό είναι και το σημερινό μας θέμα. Με αφορμή τον υπέροχο καιρό που έχει, τη φύση που είναι ολάνθιστη, τις βιτρίνες που είναι γεμάτες colorful items και τα πολύχρωμα καλλυντικά που έλαβα δώρο πριν λίγες μέρες, σκέφτηκα να σου δώσω ιδέες για make up looks με πρωταγωνιστή το χρώμα.

Backstage Stories: Tα μυστικά των λαμπερών editorials από τη Χαρά Παπανικολάου

Ξέχνα για λίγο τις μπεζ και bronze σκιές, αλλά και τα nude χείλη και ξεκίνα να βάζεις χρώμα στο πρόσωπό σου. Οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας του πλανήτη, άλλωστε, αυτό επιτάσσουν να κάνουμε. Γιατί να μην το εκμεταλλευτούμε; Παρακάτω, θα δεις 5 μακιγιάζ με φούξια, πράσινα, μπλε, κόκκινα και άλλα πολλά χρώματα που είμαι σίγουρη… ότι θα σε βάλουν σε πειρασμό.

Πώς θα βάλεις χρώμα στο καλοκαιρινό μακιγιάζ σου

Απογείωσε την έντονη σκιά σου με το μανικιούρ σου

FOUKSIA_SKIA_CHROME_NAILS.jpg

Το φούξια είναι ανάμεσα στα μεγαλύτερα color trends της σεζόν και… ποιες είμαστε εμείς που θα το αποκλείσουμε από το μακιγιάζ μας; Δημιούργησε μια ελαφριά βάση στην επιδερμίδα σου, βάλε γενναίες δόσεις φούξια σκιάς σε όλη την επιφάνεια του ματιού (και στο κάτω βλέφαρο) και άσε άβαφα τα χείλη. Συνδύασε το make up look σου με chrome nails, που είναι super hot τάση, και είσαι… πανέτοιμη.

Color combo στις σκιές; Ναι!

BLE_PRASINO.jpg

Η Dua Lipa φόρεσε στο catwalk του Οίκου Versace θαλασσί με λαχανί eyeliner κάνοντας statement με το μακιγιάζ της. Κάνε κι εσύ copy the look και προτίμησε στα χείλη nude lip gloss για να ξεχωρίσουν τα μάτια σου. Μην ξεχάσεις να τονίσεις τα φρύδια σου και να προτιμήσεις κρεμώδες ρουζ για ένα πιο fresh αποτέλεσμα.

Κίτρινη σκιά: Γιατί όχι;

KITRINI_SKIA_KAFE_MOLIVI.jpg

Αν έχεις γαλανά ή πράσινα μάτια, η κίτρινη σκιά θα απογειώσει το βλέμμα σου. Συνδύασέ τη με καφέ μολύβι ματιών και αρκετές δόσεις highlighter στα ζυγωματικά και το αποτέλεσμα θα είναι ultra summerish.

Cobalt blue eyeliner με κόκκινο κραγιόν

KOKKINO_KRAGION_BLE_EYELINER.jpg

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να συνδυάσεις δύο διαφορετικά χρώματα – ένα στα μάτια κι ένα στα χείλη; Φόρεσε cobalt blue eyeliner και κόκκινο κραγιόν και γίνε η beauty queen της βραδιάς. Ναι, αυτό το μακιγιάζ είναι ιδανικό για βραδινές και πιο επίσημες εμφανίσεις.

Pastel green σκιά και διάφανο lip gloss

PRASINI_SKIA_ME_LIP_GLOSS.jpg

Αν συνεχίζεις να φοβάσαι τα πολύ έντονα χρώματα στο μακιγιάζ το καλοκαίρι, αυτό το look είναι για εσένα. Διατήρησε ήσυχα τα χείλη με ένα διάφανο lip gloss και βάλε στα μάτια μια πράσινη pastel σκιά με αρκετές στρώσεις mascara.