Jello skin: Η νέα τάση για λαμπερή επιδερμίδα που έχει γίνει viral στο TikTok

Μαρία Ροδίτη
Jello skin: Η νέα τάση για λαμπερή επιδερμίδα που έχει γίνει viral στο TikTok

Μετά το glass και το dolphin, έρχεται το jello skin να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου αυτό το καλοκαίρι.

Οι Κορεάτισσες φημίζονται για τη λαμπερή επιδερμίδα τους. Δεν υπάρχει τι, γιατί και πώς… Απλώς ο Θεός τις έπλασε με τόσο αλαβάστρινο δέρμα με αποτέλεσμα να έχουν γίνει πρότυπο για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Φυσικά, για να διατηρήσουν αυτήν τη λάμψη και τη διαφάνεια οι Κορεάτισσες ακολουθούν μυστικά ομορφιάς, τα οποία ανανεώνονται στο πέρασμα των χρόνων. Τώρα, λοιπόν, και μετά το glass και το dolphin, έρχεται το jello skin να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας.

Το jello skin έχει γίνει viral στο TikTok το τελευταίο διάστημα με την τάση, όμως, να επικεντρώνεται ναι μεν σε λαμπερή επιδερμίδα, αλλά και σε επιδερμίδα που συγχρόνως είναι υγιής και σφριγηλή.

Ποιες είναι οι K-beauty skincare experts που πρέπει να ακολουθήσεις ASAP στο Instagram;

Τι είναι το jello skin

Jello skin ονομάζεται η επιδερμίδα που είναι ελαστική, σφριγηλή και λαμπερή και η υφή της δεν προέρχεται μονάχα από την περιποίηση που της κάνεις. Έχει να κάνει με την εσωτερική ευεξία σου, πράγμα που σημαίνει ότι το jello skin σχετίζεται με την ισορροπημένη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής, που σε θρέφει σωστά μέσα κι έξω.

Επιπλέον, η λέξη «jello» προέρχεται από τα αρχικά 5 διαφορετικών λέξεων που αφορούν έναν τρόπο ζωής. Οι λέξεις είναι οι εξής: J από το journey (aka ταξίδι), e από το eat (aka τρώω ισορροπημένα γεύματα), l από το lifestyle (όχι μόνο, δηλαδή, skincare, αλλά και τρόπος ζωής), l από το laugh (aka γέλιο για να σε ενθαρρύνει να κινείς τους μύες του προσώπου) και τέλος, o από το old (aka το παλιό, το οποίο μόνο κακό δεν είναι, και όσο μεγαλώνεις ομορφαίνεις και περισσότερο).

Πώς θα επιτύχεις το jello skin

Επειδή το jello skin έρχεται από μέσα μας, η #1 συμβουλή των skin experts είναι να ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε φυτικές ίνες και κολλαγόνο. Βάλε, λοιπόν, στο καθημερινό διατροφολόγιό σου φρούτα και λαχανικά και… το έχεις.

Όσον αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας σου, jello skin μπορείς να αποκτήσεις κάνοντας yoga προσώπου ή μασάζ προσώπου χρησιμοποιώντας gua sha και face rollers όταν απλώνεις τα προϊόντα ομορφιάς στο δέρμα σου.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, θα βρεις μερικά skincare tools που μπορείς να προσθέσεις στο νεσεσέρ και στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου για να αποκτήσεις αυτό το καλοκαίρι το πιο ελαστικό και λαμπερό δέρμα ever: το jello skin.