Travel beauty: 10 προϊόντα ομορφιάς που σίγουρα θα χρειαστείς στις διακοπές

Μαρία Ροδίτη
Travel beauty: 10 προϊόντα ομορφιάς που σίγουρα θα χρειαστείς στις διακοπές

Όλα τα προϊόντα μακιγιάζ, μαλλιών και skincare που θα αναζητήσεις στο νησί και στις διακοπές σου βρίσκονται σε αυτόν τον οδηγό αγοράς.

Είμαι σίγουρη πως αν ετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές διακοπές σου και κοντοζυγώνει επιτέλους η άγια πρώτη ημέρα της άδειάς σου, έχεις ήδη αρχίσει να πακετάρεις τη βαλίτσα σου και να βρίσκεις όσα ρούχα θα πάρεις μαζί σου στο νησί ή το εξοχικό. Τι γίνεται, όμως, με τα προϊόντα ομορφιάς;

Το λάθος που κάνουμε εμείς τα κορίτσια με το νεσεσέρ των διακοπών είναι ότι μετακομίζουμε το μπουντουάρ του δωματίου μας στο ξενοδοχείο χωρίς να υπάρχει λόγος. Αλήθεια, δεν χρειάζεται να πάρεις όλα μα όλα τα beauty items σου μαζί, αλλά να σκεφτείς έξυπνα και να πάρεις πρώτον πολυχρηστικά καλλυντικά και δεύτερον προϊόντα τα οποία θα έχεις απόλυτη ανάγκη μετά τις τόσες ώρες στον ήλιο και στη θάλασσα.

Beauty essentials – 10 προϊόντα ομορφιάς σε mini συσκευασίες για να διευκολύνεσαι στα ταξίδια σου

Shopping time για τις διακοπές

Ευθύς αμέσως, λοιπόν, θα βρεις 10 must have beauty items για το νεσεσέρ των διακοπών σου. Προϊόντα που θα κρατήσουν ενυδατωμένη την επιδερμίδα και τα μαλλιά σου, καλλυντικά πολλαπλών χρήσεων και αρώματα ελαφριά και σαγηνευτικά. Έτοιμη για την πιο ευχάριστη «δουλειά»; Την επιλογή των αντικειμένων που θα μπουν στο νεσεσέρ των καλοκαιρινών διακοπών σου!

biotherm_enydatwsi.jpg

BIOTHERM, AQUA SUPER CONCENTRATE BOUNCE

Συμπύκνωμα ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ, το οποίο καταπραΰνει άμεσα την αίσθηση τραβήγματος που οφείλεται στην αφυδάτωση, προσφέροντας αναπληρωμένη και ελαστική επιδερμίδα. Είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι στη skincare routine των διακοπών σου και μετά από τόσες πολλές ώρες έκθεσης στον ήλιο και στο θαλασσινό νερό.

kerastase_sampouan.jpg

KERASTASE, SOLEIL BAIN APRES-SOLEIL ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

Το σαμπουάν που χρειάζεσαι μετά την ηλιοθεραπεία και τις βουτιές στη θάλασσα. Καταπολεμά τη φθορά, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την προστασία των μαλλιών από τη φθορά που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία και ενισχύει την αντοχή τους μετά την έκθεση στον ήλιο.

bobbi_brown_multi.jpg

BOBBI BROWN, FACE AND CHEEK PALETTE

3 σε 1 προϊόν μακιγιάζ! Συλλεκτική παλέτα προσώπου, η οποία περιέχει bronzer, highlighter και ρουζ συμπληρωματικών αποχρώσεων για ένα φρέσκο και φυσικό look.

body_shop_mist.jpg

THE BODY SHOP, REFRESHING PASSIONFRUIT BODY MIST

Άσε το άρωμα, άσε και την ενυδατική σώματος. Με αυτό το body mist και θα ενυδατώσεις σε βάθος την επιδερμίδα σου, αλλά και θα μυρίζεις υπέροχα όταν θα βολτάρεις στα σοκάκια του νησιού.

vichy_antiliako.jpg

VICHY, IDEAL SOLEIL ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ SPF50

Χωρίς αντηλιακό δεν γίνεται να κλείσεις το νεσεσέρ των διακοπών σου. Δεν χρειάζεσαι, όμως, ένα οποιοδήποτε αντηλιακό, αλλά ένα που να προλαμβάνει και να καταπολεμά τις ρυτίδες καθώς επίσης και να ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας σου. Μόλις το βρήκες, λοιπόν!

caudalie.jpg

Caudalie, Grape Water Νερό σε Σπρέι 100% από Βιολογικά Σταφύλια

Χωρίς ένα face mist πώς θα πας διακοπές; Αυτό το δροσιστικό νεράκι περιέχει 100% βιολογικά σταφύλια και ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε ενυδατώσει. Ακόμα κι εκείνη την ώρα που σκας από τη ζέστη στο κατάστρωμα του πλοίου.

maybelline_adiavroxi.jpg

MAYBELLINE, COLOSSAL CURL BOUNCE MASCARA ΜΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Μάσκαρα για έντονο όγκο και καμπύλη στις βλεφαρίδες από το πρωί ως το βράδυ. Από την παραλία μέχρι το ποτό στο club. Φυσικά, με αδιάβροχη σύνθεση!

tomford_balm.jpg

TOM FORD, SOLEIL SUNLIT ROSE LIP BALM

Lip balm σε ροζ απόχρωση για βαθιά ενυδάτωση και τέλειο, ζωντανό χρώμα στα χείλη. Πίστεψέ με! Δεν θα χρειαστείς κανένα κραγιόν ή gloss στις διακοπές σου.

bumble_mallia.jpg

BUMBLE AND BUMBLE, SURF INFUSION

Μοναδικό διφασικό έλαιο με θαλασσινό νερό, το οποίο δίνει στα ξηρά μαλλιά μια απαλή υφή παραλίας με ένα βελούδινο λαμπερό τελείωμα. Γιατί χωρίς beach waves διακοπές δεν γίνονται!

smashbox_bb.jpg

SMASHBOX, HALO HEALTHY GLOW ALL IN ONE TINTED MOISTURIZER BROAD SPECTRUM SPF25

Η απόλυτη ενυδατική κρέμα με χρώμα για τις διακοπές σου. Γιατί; Διότι είναι εμπλουτισμένη με primer για καθημερινή χρήση & φυσική λάμψη, που προσδίδει μια ανάλαφρη, φυσική κάλυψη, ενώ έχει την ικανότητα να ενυδατώνει την επιδερμίδα έως και για 24 ώρες. Κι όλα αυτά χάρη στο εκχύλισμα τριαντάφυλλου, το υαλουρονικό οξύ, τη νιασιναμίδη, τα goji berries, τον χρυσό και τα πεπτίδια.

Καλές διακοπές!