10 προϊόντα ομορφιάς με καρπούζι για να απολαμβάνεις με κάθε τρόπο το απόλυτο φρούτο του καλοκαιριού

Μαρία Ροδίτη
10 προϊόντα ομορφιάς με καρπούζι για να απολαμβάνεις με κάθε τρόπο το απόλυτο φρούτο του καλοκαιριού

Το καρπούζι είναι άκρως ευεργετικό για την επιδερμίδα και τα μαλλιά, οπότε να η ευκαιρία να το εντάξεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου.

Αν κάποιος πει ότι το καρπούζι δεν είναι απολύτως συνυφασμένο με το καλοκαίρι, θα πει ψέματα. Ποιος μπορεί να φανταστεί εκείνα τα μεσημέρια που μόλις έχει ξυπνήσει από τη σιέστα χωρίς λίγο καρπούζι να τον περιμένει στο ψυγείο; Ή εκείνα τα βράδια που τελειώνει το φαγητό στην ταβέρνα χωρίς… μια πιατέλα καρπούζι για το τέλος;

Μιας, λοιπόν, που το καλοκαίρι το καρπούζι είναι παντού σκέφτηκα κι εγώ να σε κινητοποιήσω να το βάλεις και στη ρουτίνα ομορφιάς σου. Γιατί δεν ξέρω αν σου το είπα, αλλά το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο έχει ενυδατικές ιδιότητες για την επιδερμίδα και τα μαλλιά, μιας και περιέχει 92% νερό, ενώ και το εκχύλισμα των σπόρων του είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, τα οποία ενεργοποιούν τη λάμψη. Θες κι άλλα για να το εντάξεις ASAP στην beauty routine σου;

11+1 προϊόντα ομορφιάς με άρωμα καρπούζι- Θα θέλεις να τα φας όλα!

Shopping time γεμάτο… καρπούζι

fresh_line_karpouzi.jpg

Fresh Line, Καρπούζι & Φραγκόσυκο Body Water

Αναζωογονητικό body water εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα από καρπούζι και φραγκόσυκο, που προσφέρει ενέργεια και φρεσκάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ψέκασε το σώμα σου, δροσίσου, ενυδατώσου κι απόλαυσε το φανταστικό άρωμα του προϊόντος!

bodyshop_lipbalm.jpg

THE BODY SHOP, KIWI, KALE & WATERMELON LIP JUICER

Το τέλειο lip balm που απλώνεται εύκολα στα χείλη και προσφέρει μία γερή δόση ενυδάτωσης. Ανακουφίζει και αφήνει τα χείλη λεία και απαλά.

milk_karpouzi.jpg

MILK MAKEUP, Watermelon Brightening Serum

Το πιο λαμπερό και ενυδατικό στερεό στικ ορού, που εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος, μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και αναζωογονεί την επιδερμίδα χαρίζοντας λάμψη.

sephora_watermelon.jpg

SEPHORA COLLECTION, Watermelon Lip Balm And Lip Scrub

Lip balm & lip scrub μαζί... Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα κι ενυδατώνει τα χείλη αφήνοντάς τα ζουμερά και απαλά. Α, και φυσικά μυρίζει καρπούζι. Θα θέλεις να το φας!

selftan.jpg

Bali Body, Watermelon Tanning Oil SPF 15

Έλαιο μαυρίσματος με καρπούζι, με προστασία ευρέος φάσματος και δείκτη SPF 15 για ενισχυμένη προστασία.

korres_karpouzi.jpg

Korres, Μάσκα αναζωογόνησης για ξεκούραστη όψη ΚΑΡΠΟΥΖΙ

Το καρπούζι, το έλαιο macadamia, το αμυγδαλέλαιο, η προβιταμίνη Β5 και το cocktail ζωτικών για την επιδερμίδα ιχνοστοιχείων ενυδατώνουν, τονώνουν και προσφέρουν εντατική θρέψη. Καταλαβαίνεις ότι αυτή η μάσκα προσώπου δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ του καλοκαιριού. Σωστά;

garnier_mask.jpg

GARNIER, HAIR FOOD WATERMELON MASK

Το απόλυτο hair item του καλοκαιριού! Χρησιμοποίησέ το σαν conditioner, σαν μάσκα ή σαν leave in σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά και απόκτησε όγκο και υγεία στην τρίχα σου!

johnsons_karpoyzi.jpg

JOHNSON'S, ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ SOFT & ENERGISE ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Αφυπνίζει τις αισθήσεις και ταυτόχρονα ενυδατώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την όμορφη και απαλή.

sttropez.jpg

ST TROPEZ, Self Tan Classic Watermelon Bronzing Body Mousse

Self tan με εκχύλισμα καρπουζιού για μοναδική λάμψη και φρεσκάδα. Αρκεί μια δοκιμή για να μην το αποχωριστείς ποτέ ξανά!

MESSINIANSPA_KARPOUZI.jpg

MESSINIAN SPA, HAIR & BODY MIST ΚΑΡΠΟΥΖΙ

Διαθέτει ένα φρέσκο, ξεχωριστό άρωμα καρπουζιού και μια ενυδατική σύνθεση με βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και πανθενόλη που περιποιείται την επιδερμίδα και τα μαλλιά. Δοκίμασέ το και θα ξετρελαθείς!