Wedding nails: 10 super chic μανικιούρ για νύφες

Μαρία Ροδίτη
Wedding nails: 10 super chic μανικιούρ για νύφες
Instagram: @betina_goldstein

Δεν είναι μόνο το γαλλικό μανικιούρ ιδανικό για νύφες. Υπάρχουν κι άλλα nail art για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σου και εδώ θα τα ανακαλύψεις.

Οι γάμοι του καλοκαιριού έχουν ξεκινήσει για τα καλά κι αν κι εσύ είσαι μία από τις υποψήφιες νύφες έχω να σου πω… ψυχραιμία. Όλα θα γίνουν και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Δεν κερδίζεις κάτι. Βάλε πρόγραμμα, δες όλες τις υποχρεώσεις που έχεις να φέρεις εις πέρας για να είναι τέλειος ο γάμος σου και – φυσικά- δώσε σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες της εικόνας σου, όπως είναι τα νύχια.

Ναι, και το νυφικό μανικιούρ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής σου, αλλά και των φωτογραφιών που θα βγουν. Γι’ αυτό πρέπει να το επιλέξεις με πολύ μεγάλη προσοχή, έτσι ώστε να είναι αρμονικό με το υπόλοιπο look σου. Σωστά κατάλαβες… Δεν είναι μόνο το γαλλικό μανικιούρ ιδανικό για νύφες.

#OrangeNails: Λίγο πριν το ΣΚ θέλουμε χρώμα στα νύχια και μανικιούρ με πορτοκάλια

Wedding nails infos

Οι περισσότερες νύφες νομίζουν πως η μοναδική επιλογή που έχουν για το νυφικό μανικιούρ τους είναι το french mani. Δεν είναι απόλυτο αυτό, όμως. «Μεγάλη τάση- εκτός από το κλασικό γαλλικό -είναι το baby boomer. Είναι, στην ουσία, το ombre γαλλικό μανικιούρ. Δηλαδή, στην άκρη του νυχιού βάζουμε έντονο άσπρο βερνίκι και ντεγκραντάρουμε μέχρι το πετσάκι με απαλό ροζ. Γίνεται, λοιπόν, ντεγκραντάρισμα στο ένα χρώμα πάνω στο άλλο», είχε πει στο Queen.gr πριν λίγο καιρό η nail artist, Κατερίνα Νικολινάκου.

Και είχε προσθέσει: «Οι νύφες έχουν και την επιλογή του pastel. Μπορούν, δηλαδή, να κάνουν μανικιούρ γαλακτερό, απαλό ροζ ή απαλό κρεμ με μια σκόνη glammer που κρυσταλλοποιεί το χρώμα. Έτσι, γίνεται ελαφρώς μεταλλικό το χρώμα, χωρίς υπερβολή. Έχουμε αυτό το ελαφρύ glam που αρμόζει στη μέρα».

Έτοιμη για wedding nails inspo;

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, θα δεις 10 διαφορετικά μανικιούρ για νύφες – από γαλλικά nail art και pastel μέχρι baby boomer- για να διαλέξεις το δικό σου.

Κράτα τα απαραίτητα screenshots, δείξε τα στη μανικιουρίστ σου και αποφασίστε μαζί το wedding mani που θα απογειώσει την εμφάνισή σου τη μέρα του γάμου σου.