10 πολύ ενυδατικά αφρόλουτρα για να διατηρηθεί λίγο ακόμα το μαύρισμά σου

Μαρία Ροδίτη
10 πολύ ενυδατικά αφρόλουτρα για να διατηρηθεί λίγο ακόμα το μαύρισμά σου

Μπορεί να μη γίνεται να διατηρήσεις το μαύρισμά σου για όλο τον χρόνο, αλλά μια μικρή παράταση μπορείς να του δώσεις. Με το σωστό αφρόλουτρο, φυσικά!

Ο Σεπτέμβρης έκανε σήμερα ποδαρικό, το καλοκαίρι ημερολογιακά τελείωσε και αν ήταν η πρώτη σου μέρα στη δουλειά… καταλαβαίνω πως είσαι σε περίεργη διάθεση. Αναπολείς την ξαπλώστρα δίπλα στη θάλασσα και το κοκτέιλ που έπινες κάθε μέρα στις διακοπές σου, την ανεμελιά και τους ύπνους που έριξες, αλλά και τα γέλια με την παρέα σου.

Αναπολείς, βέβαια, και το tanning που έκανες άπειρες ώρες. Και είμαι σίγουρη πως δεν θες με τίποτα να χάσεις το μαύρισμά σου, έστω αυτόν τον μήνα. Μην αγχώνεσαι! Δεν θα το χάσεις αρκεί να ακολουθήσεις τα σωστά βήματα στη ρουτίνα ομορφιάς σου και να ξεκινήσεις από την πολύ καλή ενυδάτωση της επιδερμίδας με ένα αφρόλουτρο.

Tanning and scrubbing: Τι συμβαίνει στο μαύρισμά σου κάθε φορά που κάνεις απολέπιση

Η ενυδάτωση… το «κλειδί» για παράταση του μαυρίσματος

Τα βήματα που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις για καιρό το μαύρισμά σου είναι τα εξής: καλή απολέπιση 2-3 φορές την εβδομάδα, ενυδάτωση μετά από κάθε ντους, μπάνιο με δροσερό ή και κρύο νερό.

Για έξτρα ενυδάτωση, όμως, και άρα παράταση του σοκολατένιου χρώματος στην επιδερμίδα σου χρειάζεσαι κι ένα άκρως ενυδατικό αφρόλουτρο. Ένα αφρόλουτρο με συστατικά που φροντίζουν το δέρμα, που δεν το κάνουν σκληρό, αλλά αντιθέτως το αφήνουν απαλό και όμορφο. Έτοιμη να τα ανακαλύψεις παρακάτω;

10 ενυδατικά αφρόλουτρα για λίγο… ακόμα μαύρισμα

noxzema_vamvaki.JPG

NOXZEMA, Αφρόλουτρο Talc Pampering

Η σύνθεσή του, με το ειδικό σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων και βιταμινών Dermacare Vitamin Complex, συμβάλλει αποτελεσματικά στη φροντίδα της επιδερμίδας, διατηρώντας την απαλή και ελαστική, ενώ ο πλούσιος αφρός του και το υπέροχο άρωμα Ταλκ, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης στο μπάνιο.

dove_vanilla.JPG

DOVE, Αφρόλουτρο Βούτυρο Καριτέ με Ζεστή Βανίλια

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία στο ντους! Το βούτυρο καριτέ και η ζεστή βανίλια θρέφει και περιποιείται, ενώ χάρη στην τεχνολογία με ¼ ενυδατική κρέμα η επιδερμίδα γίνεται απαλή και λεία.

molton_brown_enydatwsi.JPG

MOLTON BROWN, DELICIOUS RHUBARB & ROSE BATH & SHOWER GEL

Η σύνθεσή του περιέχει νότες από φύλλα ραβέντι και αναζωογονητικό γκρέιπφρουτ, που αφήνουν ένα υπέροχο άρωμα και χαρίζουν μοναδική ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

byredo_enydatwsi.JPG

BYREDO, BAL D'AFRIQUE BODY WASH

Ένα ζεστό και ρομαντικό βετιβέρ εμπνευσμένο από το Παρίσι στα τέλη των 20’s και την τρέλα του με την Αφρικανική κουλτούρα, την τέχνη, τη μουσική και το χορό. Θα σε ταξιδέψει με το άρωμά του και θα φροντίσει και με το παραπάνω την επιδερμίδα σου.

marseilais_enydatwsi.JPG

LE PETIT MARSEILAIS, Κρεμώδες Αφρόλουτρο Εντατικής Ενυδάτωσης Με Βούτυρο Καριτέ & Γλυκό Αμύγδαλο

Αν θέλεις θρέψη και βαθιά ενυδάτωση για 24 ώρες εδώ είσαι!

bioten_afroloutro.JPG

BIOTEN, Αφρόλουτρο White Musk

Γέμισε το μπάνιο σου με νερό, άναψε κεριά και απόλαυσε το χαλαρωτικό κι ενυδατικό αφρόλουτρό σου με white musk.

nivea_afroloutro.JPG

NIVEA, Κρεμώδες Αφρόλουτρο Care & Roses

Το χαλαρωτικό άρωμα που αναδύεται από τα λευκά ροδοπέταλα γαληνεύει τις αισθήσεις, ενώ η απαλή σύνθεσή του από γάλα αμυγδάλου αγκαλιάζει την επιδερμίδα, προσφέροντας μια αίσθηση αρμονίας μετά από κάθε μπάνιο.

fresh_afroloutro.JPG

FRESH, Milk Body Cleanser, Milk Moisturizing Body Wash

Περιέχει καταπραϋντικά φυτικά γάλατα, τα οποία απομακρύνουν απαλά τους ρύπους διατηρώντας το pH της επιδερμίδας και προσφέροντας αίσθηση απαλότητας και περιποίησης.

fresh_line_afroloutro.jpg

FRESH LINE, Τροπικό Αφρόλουτρο Φρούτα του Πάθους

Φρέσκο και φρουτώδες αφρόλουτρο με γλυκές νότες καρδιάς από φραγκοστάφυλο, ισορροπημένες με ζεστή βανίλια και μόσχο. Προσφέρει αντιοξειδωτική και ενυδατική προστασία.

apivita_afroloutro.JPG

APIVITA, Αφρόλουτρο Pure Jasmin

Ενυδατικό αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια, εμπνευσμένο από τις αρχές της αρωματοθεραπείας. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να αφυδατώνει και προσφέρει πολυτελή αίσθηση ευεξίας χάρη στο ξεχωριστό άρωμα του γιασεμιού.