Τα metallics, ο μινιμαλισμός & 5 ακόμη τάσεις θα κυριαρχήσουν στα νύχια το φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
Τα metallics, ο μινιμαλισμός & 5 ακόμη τάσεις θα κυριαρχήσουν στα νύχια το φθινόπωρο
Instagram: @betina_goldstein

Το φθινόπωρο πλησιάζει και ήρθε η ώρα να ενημερωθείς για όλες τις τάσεις στα νύχια της σεζόν.

Μπορεί οι μετεωρολόγοι να ανακοίνωσαν ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι θερμή και πως ο Σεπτέμβριος θα κάνει ποδαρικό με 35άρια, όμως όλες ξέρουμε ότι το φθινόπωρο δεν είναι μακριά. Θα έρθει η ώρα που και τα ankle boots θα βάλουμε και τη ζακέτα μας θα χρειαστούμε. Όχι μόνο, όμως!

Μαζί με την αλλαγή της σεζόν θέλουμε να ξέρουμε και όλες τις νέες τάσεις. Τι θα επικρατήσει στο μακιγιάζ; Στα μαλλιά υπάρχει κάτι hot και fresh; Ποια θα είναι η μεγαλύτερη τάση στα νύχια; Εδώ ακριβώς θα σταθούμε σήμερα, λοιπόν! Στα πιο δυναμικά nail trends του φθινοπώρου, που πρέπει να ξέρεις και – γιατί όχι; - να δοκιμάσεις.

Ombre nails: 10 κομψά μανικιούρ που μπορείς να κάνεις και μόνη σου στο σπίτι

Τι θα δούμε στα nail art του φθινοπώρου

Στα μανικιούρ του φθινοπώρου θα δεις τάσεις για όλα τα γούστα και τα στυλ. Girly και glam nail art, πιο minimal και λιτά, αποχρώσεις που ταιριάζουν με το mood της εποχής (aka γκρι, μπλε, κυπαρισσί κ.ά.), αλλά και πιο extravagant.

Η τάση του Y2K, φυσικά, θα είναι παρούσα και στα νύχια, ενώ να είσαι προετοιμασμένη αν η nail artist σου σου προτείνει να κάνεις 3D σχέδια. Γιατί; Διότι και αυτά θα κυριαρχήσουν στις τάσεις της σεζόν. Δεν τελειώσαμε… Wait!

Το barbiecore trend (aka νύχια σε ροζ και φούξια) θα είναι παρόν το ερχόμενο φθινόπωρο – ναι, για εσένα που θέλεις Barbie vibes στα νύχια σου-, ενώ και τα glazed donut nails που έκανε τάση η Hailey Bieber θα «παίξουν» πολύ. Έτοιμη να βρεις το αγαπημένο σου;

https://www.instagram.com/p/CY2TOKZP7rq

Fall Nail Inspo

Κι επειδή… πολλά είπαμε, ήρθε η ώρα για το απαραίτητο nailspiration. Στην παρακάτω gallery θα δεις μανικιούρ με όλες τις τάσεις, που θα είναι hot το φθινόπωρο που έρχεται.

Check, κράτα σε screenshots τα nail art που σε ενδιαφέρουν και πήγαινε προετοιμασμένη στη nail artist σου στο πρώτο ραντεβού του Σεπτεμβρίου.