Make up queen: Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε πρεμιέρα κι έχουμε όλες τις λεπτομέρειες του beauty look

Μαρία Ροδίτη
Make up queen: Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε πρεμιέρα κι έχουμε όλες τις λεπτομέρειες του beauty look

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε την πρώτη «Mega Καλημέρα» της σεζόν με εντυπωσιακό beauty look διά χειρός του προσωπικού της make up artist & hairstylist, Θάνου Βογιατζή.

Την πρώτη «Mega Kαλημέρα» της σεζόν είπε σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τους συνεργάτες της, την Άννα Ζηρδέλη, τον Κώστα Τσουρό και τον Θανάση Πάτρα. Η 43χρονη παρουσιάστρια ήταν τόσο λαμπερή όσο έπρεπε στην πρώτη εκπομπή της με το floral φόρεμά της να κολακεύει μοναδικά τη σιλουέτα της και το beauty look της να ολοκληρώνει αρμονικά την εμφάνισή της.

Φυσικά, όπως πάντα, πίσω από το super fresh μακιγιάζ και χτένισμα της Ελεονώρας βρίσκεται ο στενός συνεργάτης της, make up artist και hairstylist, Θάνος Βογιατζής, ο οποίος μίλησε στο Queen.gr για το look της παρουσιάστριας.

Το light ombre της Ελεονώρας Μελέτη είναι η τέλεια φθινοπωρινή αλλαγή για τα μαλλιά

Οι λεπτομέρειες του beauty look της Ελεονώρας Μελέτη

«Δεν θέλαμε υπερβολές στο μακιγιάζ της Ελεονώρας. Θέλαμε ένα fresh αποτέλεσμα, γι’ αυτό και κάναμε ελαφρύ smoky eye σε γήινους τόνους. Εσωτερικά χρησιμοποιήσαμε καφέ μολύβι ματιών, ενώ ολοκληρώσαμε το make up στα χείλη με ένα ροζ-φούξια κραγιόν», είπε στο Queen.gr ο Θάνος Βογιατζής.

Και συνέχισε: «Και στα μαλλιά θέλαμε κάτι ανάλαφρο και φρέσκο, γι’ αυτό επιλέξαμε τα χαλαρά waves στο καρέ της Ελεονώρας».

Το κραγιόν της Ελεονώρας είναι η τέλεια επιλογή για αυτήν την εποχή

Αν ρωτάς εμάς… Αγαπήσαμε το υπέροχο ροζ-φούξια κραγιόν της Ελεονώρας Μελέτη για έναν βασικό λόγο: γιατί μας φτιάχνει τη διάθεση αυτές τις μέρες που ο καιρός κάνει τα δικά του. Άσε που δίνει ένα ζουμερό αλλά συνάμα ελαφρύ χρώμα στα χείλη κάνοντάς τα να δείχνουν υπέροχα.

https://www.instagram.com/p/CiIuIEgLjPG

Αν θέλεις κι εσύ ν’ αντιγράψεις το look της Ελεονώρας Μελέτη, αρκεί ένα scroll στην gallery. Εκεί θα ανακαλύψεις 5 κραγιόν σε ροζ-φούξια απόχρωση και θα γίνεις η beauty queen του φθινοπώρου.