Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχεται το φθινόπωρο με το πιο κολακευτικό μπορντό μανικιούρ

Μαρία Ροδίτη
Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχεται το φθινόπωρο με το πιο κολακευτικό μπορντό μανικιούρ

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Katerina» μπήκε νωρίς-νωρίς σε fall mood ξεκινώντας από το μανικιούρ της.

Μπορεί ο καιρός να είναι άκρως καλοκαιρινός και η θερμοκρασία να αναμένεται να ανέβει κι άλλο τις επόμενες μέρες, όμως ημερολογιακά έχουμε μπει στο φθινόπωρο. Και ας μη λέμε ψέματα. Θέλουμε σιγά-σιγά να αρχίσουμε να φοράμε τα φούτερ και τα jacket μας… Να μπούμε σε fall mood.

Η Κατερίνα Καινούργιου, πάντως, ήδη μπήκε αλλά με άλλον τρόπο: επιλέγοντας το απόλυτο φθινοπωρινό μανικιούρ ή μάλλον το μανικιούρ για το καλωσόρισμα του φθινοπώρου. Ποιο είναι αυτό; Μα, φυσικά, το μπορντό.

Η Κατερίνα Καινούργιου με μπλε σκιά μάς βάζει στο απόλυτο 80’s party glam mood

Το υπέροχο μπορντό μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου

Με ένα Insta Story η 37χρονη παρουσιάστρια του «Super Katerina» έδειξε στους followers της το νέο nail art της. «Ήρθε η ώρα για μπορντό νομίζω», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτοντας το απλό, αλλά κομψό μπορντό μανικιούρ της.

katken_mpornto_nyxia.jpg

Το μπορντό μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα, όπως βλέπεις, δεν έχει κάνει κάποιο σχέδιο στα νύχια της. Έχει επιλέξει τη μονοχρωμία και το μπορντό, που είναι διαχρονική απόχρωση για το φθινόπωρο και κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας.

https://www.instagram.com/p/Cic3YeKolC-

Shopping time

Το μπορντό είναι μία από τις πρώτες επιλογές στις προτάσεις που κάνουν οι nail artists για το φθινόπωρο. Ρώτησε και τη δική σου και θα με θυμηθείς. Αν, πάλι, θέλεις μόνη σου στο σπίτι να αντιγράψεις το μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου, φυσικά και μπορείς.

Κάνοντας ένα scroll στην gallery θα βρεις 5 υπέροχα μπορντό βερνίκια που θα σου χαρίσουν τέλειο και super chic nail art σε χρόνο dt. Δες το και σαν ένα beauty treatment στον εαυτό σου, κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ και χαλάρωσε βάφοντας τα νύχια σου. Θα νιώσεις υπέροχα και μετά θα έχεις και περιποιημένα άκρα.