Το κόλπο της Hailey Bieber με το μέικαπ για να φαίνεται λαμπερή η επιδερμίδα της

Μαρία Ροδίτη
Το κόλπο της Hailey Bieber με το μέικαπ για να φαίνεται λαμπερή η επιδερμίδα της

Το glowing εφέ στην επιδερμίδα της Hailey Bieber είναι ζηλευτό! Ευτυχώς, η ίδια μοιράστηκε μέσα από το TikTok το κόλπο της με το foundation που της χαρίζει αυτό το αποτέλεσμα.

Για 2 πράγματα είναι γνωστή η Hailey Bieber στον κόσμο του beauty: για τα glazed donut nails και για τη λαμπερή επιδερμίδα της. Ναι, σίγουρα το supermodel ακολουθεί μια σωστή διατροφή που της χαρίζει υπέροχο δέρμα, κάνει θεραπείες ομορφιάς και είναι τακτική στη skincare routine της. Όχι μόνο, όμως!

Η σύζυγος του Justin Bieber έχει και τα κόλπα της στο μακιγιάζ, τα οποία – ευτυχώς- δεν κρατά μόνο για τον εαυτό της. Η 25χρονη μοιράστηκε με τους fans της στο TikTok το trick που χρησιμοποιεί για να απλώνει το foundation και κάνει το δέρμα της κυριολεκτικά να ακτινοβολεί. Έτοιμη να το μάθεις κι εσύ;

Genius! Tips για να χρησιμοποιήσεις το καλοκαιρινό σου foundation και το φθινόπωρο

Το κόλπο της Hailey Bieber για να απλώνει ομοιόμορφα το foundation

Όπως θα δεις στο παρακάτω TikTok video, στόχος της Hailey Bieber είναι να μη δημιουργείται στο δέρμα της cakey εφέ- το εφέ του cake που μοιάζει να έχει πολύ προϊόν η επιδερμίδα και αποτελεί ξεπερασμένη τάση- όταν απλώνει το make up. Και τι κάνει για αυτό; Επιστρατεύει ένα μικρό αλλά αφράτο πινέλο!

Και κάτι ακόμα, φυσικά! Η Hailey Bieber αναμειγνύει περισσότερη ποσότητα foundation με μικρότερη ποσότητα ενυδατικής κρέμας και παίρνει λίγο από το μείγμα με ένα πινελάκι για να το απλώσει στην επιδερμίδα της. Έτσι, αποκτά και λαμπερό εφέ στο δέρμα, που μοιάζει να μην έχει καν foundation. Ούτε καν BB cream! Εύκολο δεν είναι;

Shopping time

Και μετά το trick της Hailey Bieber, ώρα για shopping! Στην παρακάτω gallery θα βρεις 5 πολύ ελαφριά και βελούδινα foundations για να δοκιμάσεις κι εσύ το super duper κόλπο του μοντέλου, αλλά και για να έχεις κάθε μέρα επιδερμίδα λαμπερή και φρέσκια, χωρίς καμία ατέλεια.