Το κόλπο της Rihanna με το contouring για πιο λεπτό και συμμετρικό πρόσωπο

Μαρία Ροδίτη
Το κόλπο της Rihanna με το contouring για πιο λεπτό και συμμετρικό πρόσωπο

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

©2021 Evan Agostini

Η Rihanna είναι master στο μακιγιάζ και χρειάζεται μόλις 60 δευτερόλεπτα για το τέλειο και ολόσωστο contouring που μεταμορφώνει το πρόσωπό της.

 

Η Rihanna είναι λάτρης του κόσμου της ομορφιάς και το έχει αποδείξει με την εταιρεία Fenty Beauty που έχει δημιουργήσει και με τα υπέροχα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά. Δεν ήταν, λοιπόν, δυνατόν η τραγουδίστρια – τόσα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο- να μην έχει και τα δικά της μυστικά μακιγιάζ, τα οποία φυσικά και έχει «κλέψει» από τις top make up artists με τις οποίες συνεργάζεται.

Ποιο είναι, όμως, το απόλυτο trick της Rihanna; Αφορά το contouring, το οποίο κάνει πιο λεπτό και συμμετρικό το πρόσωπο, και χρειάζεται μόλις… 60 δευτερόλεπτα για τέλειο αποτέλεσμα.

Contouring χωρίς μακιγιάζ; Κι όμως γίνεται… με μπούκλες

Το κόλπο της Rihanna με το contouring

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι για αρχή! Η Rihanna χρησιμοποιεί κρεμώδες contouring, γιατί την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα στο πρόσωπό της να είναι φρέσκο, νεανικό και καθόλου μα καθόλου βαρύ. Τι κάνει; Ξεκινά βάζοντας μια μικρή ποσότητα του προϊόντος στο χέρι της και το ζεσταίνει στην παλάμη τρίβοντάς το.

Rihanna Savage X Fenty Show Vol. 3 Premiere

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

©2021 Evan Agostini

Στη συνέχεια, απλώνει το contour προϊόν ψηλά στα ζυγωματικά και στο πηγούνι, αλλά και στους κροτάφους για να στενέψει το πρόσωπό της. Το απλώνει με σφουγγαράκι – το οποίο έχει ρολάρει στην παλάμη της για να πάρει το προϊόν- και όχι με πινέλο, γιατί θεωρεί ότι το καλό blending είναι το «κλειδί» για τέλειο look και contouring και αυτό γίνεται μόνο με beauty blender.

Πάντα μα πάντα, όμως, η Rihanna ολοκληρώνει το κάθε μακιγιάζ – ανεξαρτήτως contouring- με ένα συγκεκριμένο βήμα.

Η setting powder και η Rihanna είναι… αχώριστες

Η Rihanna έχει λιπαρό δέρμα, πράγμα που σημαίνει ότι σχεδόν αμέσως- μετά από κάθε makeup- μπορεί να γυαλίζει. Και αυτό δεν είναι ωραίο. Το ξέρεις καλά εσύ που έχεις λιπαρή επιδερμίδα. Τι κάνει, λοιπόν, η τραγουδίστρια;

Savage X Fenty Event

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Invision

Ολοκληρώνει κάθε μακιγιάζ της με setting powder βουτώντας το πινέλο της και απλώνοντας το προϊόν στη ζώνη Τ, δηλαδή στο μέτωπο, τη μύτη και το πηγούνι που στη διάρκεια της ημέρας γυαλίζουν πολύ.