10 serum με βιταμίνη C για λάμψη, ενυδάτωση και μείωση των σημαδιών στην επιδερμίδα

Μαρία Ροδίτη
10 serum με βιταμίνη C για λάμψη, ενυδάτωση και μείωση των σημαδιών στην επιδερμίδα

Συνδύασε τη βιταμίνη C με το αντηλιακό σου και απόλαυσε τη super ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα σου.

Έχεις σκεφτεί ποτέ σοβαρά αυτό που ακούς και διαβάζεις συνέχεια, ότι δηλαδή το δέρμα σου δέχεται «επιθέσεις» από το περιβάλλον; Κι όμως, ο ήλιος, οι ακραίες θερμοκρασίες και η ρύπανση της ατμόσφαιρας είναι παράγοντες που προκαλούν θαμπή όψη και αφυδάτωση στην επιδερμίδα. Αν, λοιπόν, κι εσύ δεν τη φροντίζεις στη διάρκεια της μέρας με μια σωστή ρουτίνα ομορφιάς, τότε η άγρια υφή της είναι μονόδρομος.

Και τι πρέπει να κάνεις για να έχεις λάμψη και να είσαι «οπλισμένη» απέναντι στο οξειδωτικό στρες που προκαλεί το περιβάλλον; Να χρησιμοποιείς βιταμίνη C. Η βιταμίνη C είναι αυτή που θα εξαφανίσει ενοχλητικά σημάδια από το δέρμα, θα το φωτίσει και θα το ανανεώσει μέσω της βαθιάς ενυδάτωσης. Not bad, αν το καλοσκεφτείς.

Οι don’ts συνδυασμοί skincare συστατικών που ποτέ δεν πρέπει να κάνεις

Πώς θα χρησιμοποιείς σωστά τη βιταμίνη C

Το σημείο-κλειδί, όμως, με τη βιταμίνη C είναι να ξέρεις να τη χρησιμοποιείς σωστά. Η καλύτερη επιλογή που έχεις να κάνεις, σύμφωνα με τους beauty experts, είναι να χρησιμοποιείς κάθε πρωί στη ρουτίνα ομορφιάς σου ένα serum με βιταμίνη C, το οποίο έχει την ικανότητα να διεισδύει στην επιδερμίδα και να δρα πολύ άμεσα.

vitaminic.jpg

Προσοχή, όμως! Επειδή η βιταμίνη C προκαλεί φωτοευαισθησία στο δέρμα θα πρέπει να τη συνδυάζεις πάντα μα πάντα με αντηλιακό. Αφού, δηλαδή, κάνεις όλη τη skincare routine θα ολοκληρώσεις με αντηλιακό για να επωφεληθεί το δέρμα σου και να είσαι εντελώς ασφαλής. Πολύ σύντομα- μετά- θα δεις το πρόσωπό σου λαμπερό, ενυδατωμένο, αλλά και απαλλαγμένο από σημάδια, μιας και η βιταμίνη C έχει λευκαντικές ιδιότητες και καθαρίζει το δέρμα.

Shopping time

Σε περίπτωση που δεν έχεις serum με βιταμίνη C, ήρθε η ώρα να αποκτήσεις και να το εντάξεις στη φθινοπωρινή ρουτίνα ομορφιάς σου. Δες παρακάτω τη λίστα με τους πιο αποτελεσματικούς ορούς και ξεκίνα το beauty trip σου στον κόσμο της μαγικής αυτής βιταμίνης. Θα μας ευγνωμονείς!

garnier_vitaminc.JPG

GARNIER, VITAMIN C GLOW BOOST SERUM

Ενισχύει τη λάμψη και μειώνει ορατά την εμφάνιση κηλίδων από την 6η ημέρα!

badescu_cserum.JPG

MARIO BADESCU, VITAMIN C SERUM

Περιέχει 7,5% ασκορβικό οξύ (aka βιταμίνη C), που φωτίζει την επιδερμίδα και εξαφανίζει τις δυσχρωμίες, καθώς και υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο που συγκρατούν τη φυσική υγρασία τις επιδερμίδας. Ενυδατώνει και, σε συνδυασμό με το εκχύλισμα από ginseng, διεγείρει και αναδομεί τα θαμπά δέρματα.

vichy_cserum.JPG

VICHY, LIFTACTIV VITAMIN C SERUM

Βοηθά την επιδερμίδα να αποκτήσει πιο ομοιόμορφο τόνο και συμβάλλει στην καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης.

laroche_cserum.JPG

LA ROCHE-POSAY, Pure Vitamin C10

Αντιοξειδωτικός, αντιρυτιδικός, αναζωογονητικός ορός λάμψης, που ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνει την παραγωγή ελευθέρων ριζών, αλλά και τις ρυτίδες & λεπτές γραμμές.

pixi_vitaminc.JPG

PIXI, Vitamin C Serum

Μειώνει τις επιβλαβείς συνέπειες των ελευθέρων ριζών, ενώ προσφέρει απαλότερη επιδερμίδα και βοηθά στη βελτίωση του δερματικού τόνου.

Συνέχισε στην gallery και δες 5 ακόμα serums με βιταμίνη C.