CFDA Awards 2022: Το wet χτένισμα πρωταγωνιστής στα Oscars της μόδας – Τα καλύτερα beauty looks

Μαρία Ροδίτη
CFDA Awards 2022: Το wet χτένισμα πρωταγωνιστής στα Oscars της μόδας – Τα καλύτερα beauty looks

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Invision

Kylie Jenner, Julia Fox και Kim Kardashian ήταν μόνο μερικές από τις stars που επέλεξαν το wet look για να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί των CFDA Awards 2022.  

Το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής βραβεύει κάθε χρόνο τους σχεδιαστές που ξεχωρίζουν και καινοτομούν στη βιομηχανία της μόδας. Έτσι έγινε και φέτος και συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας (7/11) στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Τα CFDA Awards 2022 πραγματοποιήθηκαν, λοιπόν, στην αίθουσα εκδηλώσεων Cipriani South Street στο Manhattan, ενώ παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η ηθοποιός Natasha Lyonne.

Πλήθος celebrities έδωσαν το παρών στη λαμπερή εκδήλωση και, βέβαια, όπως συμβαίνει πάντα, χάρισαν και σε εμάς το απαραίτητο inspo, τόσο με τα outfits τους όσο και με τα beauty looks τους.

Academy Museum Gala 2022: Τα clean χτενίσματα & τα smoky eyes ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές

Οι νικητές της βραδιάς των CFDA Awards και τα πιο hot beauty looks

Ας δούμε, όμως, πρώτα τους νικητές! Ο ηθοποιός Lenny Kravitz πήρε το βραβείο Fashion Icon 2022, ενώ ο αείμνηστος σχεδιαστής Virgil Abloh τιμήθηκε με ειδικό μετά θάνατον βραβείο για την παγκόσμια συμβολή του στη μόδα. Επίσης, η Kim Kardashian αποτέλεσε την πρώτη τιμώμενη με το Βραβείο Καινοτομίας, που της απένειμαν από την Amazon Fashion, για το fashion brand της, Skims.

Σε αυτό το σημείο να σου πω ότι η Kim Kardashian μαζί με άλλες celebrities, όπως η αδελφή της, Kylie Jenner, η Julia Fox, αλλά και η Gigi Hadid «ψήφισαν» wet look και έκαναν τα πιο fashionable και φρέσκα beauty looks. Ειδικά η Julia Fox έκανε την ανατροπή στο red carpet επιλέγοντας να βάψει γκρι τα μαλλιά της και να υιοθετήσει τη μεγάλη τάση των grey hair, που αποκτά ολοένα και περισσότερο έδαφος στον κόσμο της ομορφιάς τελευταία.

Όσο για το μακιγιάζ; «Έπαιξαν» πολύ τα glossy χείλη, το κόκκινο κραγιόν, αλλά και τα natural make up looks με τις stars να χαρίζουν σε όλες μας beauty inspo γεμάτο ποικιλία. Εσύ τι θα διαλέξεις για τα glam looks της χειμερινής σεζόν; Ζουμερά, glossy χείλη, κόκκινο lipstick ή smoky eyes; Όλη η έμπνευση που χρειάζεσαι υπάρχει στην παρακάτω gallery. Enjoy!