Sexy eyes: 5 τρόποι να φορέσεις το μαύρο eyeliner & 5 τέλεια προϊόντα

Μαρία Ροδίτη
Sexy eyes: 5 τρόποι να φορέσεις το μαύρο eyeliner & 5 τέλεια προϊόντα
Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

Το μαύρο eyeliner θα είναι πάντα ένας από τους πρωταγωνιστές του νεσεσέρ και του μακιγιάζ.

Κόκκινο κραγιόν, μαύρη μάσκαρα, μαύρο eyeliner. Αυτό είναι το top 3 ενός γρήγορου, εύκολου και all-day make up, το οποίο πραγματικά μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε χίλιες δυο περιστάσεις.

Σήμερα, θα σταθώ συγκεκριμένα στο μαύρο eyeliner, το οποίο μπορεί να σου χαρίσει super sexy eye looks. Και καταλαβαίνεις τον λόγο. Είναι τόσο έντονο, τόσο δυναμικό, τόσο επιβλητικό, που αμέσως κάνει το οποιοδήποτε χρώμα ματιών και το βλέμμα να μαγνητίζει.

Floating crystal: Η τάση στο eyeliner που θα σε μεταμορφώσει σε βασίλισσα του πάρτι

Έτοιμη να φορέσεις λίγο διαφορετικά το μαύρο eyeliner;

Πριν δούμε 5 φανταστικά μαύρα eyeliners, σκέφτηκα να σου δείξω και μερικές ιδέες να το φορέσεις, όπως το φόρεσαν τα supermodels στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας. Έτοιμη;

eyeliner_me_ble_skia.jpg

Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα πιο μυστήριο και σαγηνευτικό βραδινό μακιγιάζ, μπλέξε την cobalt blue σκιά με το μαύρο eyeliner. Και μη βάψεις τα μάτια με τον κλασικό τρόπο. Τράβηξε την μπλε σκιά στο άνω και κάτω βλέφαρο σαν eyeliner και στην εξωτερική γωνία και από πάνω πάτησέ τη με μαύρο eyeliner. Και μετά... ετοιμάσου να καταπλήξεις τα πλήθη!

eyeliner_me_fouksia_skia.jpg

Εδώ έχουμε ένα πιο παιχνιδικάρικο eye look, σε περίπτωση που θέλεις να «μαλακώσεις» το μαύρο eyeliner. Βάψε, λοιπόν, το άνω και κάτω βλέφαρο με φούξια, ιριδίζουσα σκια, κάνε αν θέλεις και μια τσαχπινιά στην κόγχη και πέρασε με μαύρο eyeliner το άνω βλέφαρο, χωρίς υπερβολές στην εξωτερική γωνία. Για ακόμα πιο bold eye look βάλε αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα.

double_winged_eyeliner.jpg

Κλασικό, αγαπημένο και τέλειο για party looks: το double winged eyeliner. Για να το πετύχεις τράβηξε μια γραμμή με το eyeliner στο άνω βλέφαρο και, στη συνέχεια, τράβηξε μια δεύτερη γραμμή στο επίπεδο της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων.

eyeliner_anw_katw_vlefaro.jpg

Για πιο gothic... καταστάσεις βάψε με μαύρο eyeliner το άνω και κάτω βλέφαρο και ένωσε τη γραμμή τόσο στην εξωτερική όσο και στην εσωτερική γωνία.

eyeliner_me_lipgloss.jpg

Βάψε με μαύρο eyeliner το μέσο του άνω βλεφάρου μέχρι έξω και ολοκλήρωσε το look με διάφανο lip gloss και fluffy φρύδια. Tres chic!

Πάμε τώρα για shopping

Όπως είδες παραπάνω, το μαύρο eyeliner μπορεί να φορεθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Για να κάνεις all day make up looks, καθαρά πρωινά ή καθαρά βραδινά μακιγιάζ. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, λοιπόν!

Κι αν σου τελείωσε ή θέλεις να πάρεις ακόμα ένα μαύρο eyeliner για να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Check την gallery παρακάτω και ανακάλυψε τα 5 πιο σταθερά και με πιο έντονο χρώμα μαύρα eyeliners της αγοράς. Θα τα λατρέψεις! Trust me, girl.