Gift guide: Τα πιο σταθερά κραγιόν που θα εκτιμήσουν και με το παραπάνω οι lipstick lovers φίλες σου

Μαρία Ροδίτη
Gift guide: Τα πιο σταθερά κραγιόν που θα εκτιμήσουν και με το παραπάνω οι lipstick lovers φίλες σου

10 κραγιόν σε έντονο κόκκινο, μπορντό, δαμασκηνί, nude, ροζ και magenta για να κάνεις το πιο ονειρικό δώρο στη lipstick lover κολλητή, αδελφή, μαμά ή συνάδελφό σου. 

Αν κι εσύ είσαι lipstick lover, τότε ξέρεις ότι όσες γυναίκες αγαπάμε τα κραγιόν δεν έχουμε καλύτερο από το να λαμβάνουμε ένα ως δώρο. Εγώ, προσωπικά, τρελαίνομαι όταν οι φίλες μου μου φέρνουν κραγιόν και lip gloss και δεν χάνω χρόνο. Τα δοκιμάζω εκείνη τη στιγμή.

Αν κι εσύ έχεις κολλητές, την αδελφή σου, τη συνάδελφό σου ή τη μητέρα σου που ξέρεις ότι «λιώνουν» στη θέα ενός σταθερού και λαμπερού κραγιόν, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Γιατί σου έχω ετοιμάσει το απόλυτο gift guide. Έναν οδηγό αγοράς με τα πιο φανταστικά κραγιόν ever, που μπορείς να κάνεις δώρο τα φετινά Χριστούγεννα. Και έχω ένα κραγιόν για όλες. Για εκείνες που δεν μπορούν να αντισταθούν στο λαμπερό, γιορτινό κόκκινο, για εκείνες που παραμένουν πιστές στο ροζ ή το nude, αλλά και για τις τολμηρές: όσες θέλουν να εντυπωσιάσουν με το σκούρο μπορντό ή δαμασκηνί, αλλά και με το viva magenta, που είναι το χρώμα του 2023, σύμφωνα με την Pantone.

Ποιο κόκκινο; Το Viva Magenta είναι το χρώμα του 2023 και η τέλεια επιλογή κραγιόν για το ρεβεγιόν

10 κραγιόν για να κάνεις δώρο στις lipstick lovers της ζωής σου

mac_ruby_woo.JPG

MAC, RETRO MATTE LIPSTICK, ΑΠΟΧΡΩΣΗ RUBY WOO

Το απόλυτο, χριστουγεννιάτικο κόκκινο κραγιόν. Προσφέρει έντονο, ομοιόμορφο χρώμα και μοναδικό ματ τελείωμα. Διαρκεί μέχρι και 8 ώρες, δεν σπάει και δεν ξεθωριάζει.

armani_506.JPG

ARMANI, ROUGE D'ARMANI MATTE LIPSTICK, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 506

Το viva magenta, που κινείται ανάμεσα στο κόκκινο και το φούξια, θα μεταμορφώσει πραγματικά το beauty look της lipstick lover φίλης σου. Και μην έχεις αμφιβολία! Αυτή η απόχρωση ταιριάζει σε όλες, ανεξαρτήτως τόνου επιδερμίδας και χρώματος μαλλιών.

seventeen_roz.JPG

SEVENTEEN, MATTE LASTING LIPSTICK, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 15

Το Barbiecore trend... στα καλύτερά του. Αν η αποδέκτης του δώρου λατρεύει το ροζ, αυτό το κραγιόν... είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να της χαρίσεις.

loreal_no_doubt.JPG

L’ORÉAL PARIS, COLOR RICHE FREE THE NUDES, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 3 No Doubt

Άχαστο nude. Αν η φίλη σου λατρεύει τις nude αποχρώσεις στα χείλη, μην το σκεφτείς δεύτερη και τρίτη φορά. Πάρε της αυτό το τέλειο κραγιόν. Σταθερό, ματ και άκρως εντυπωσιακό.

max_factor_magenta.JPG

MAX FACTOR, COLOUR ELIXIR LIPSTICK, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 135 Pure Plum

Viva magenta! Αν έχεις φίλη trendsetter, αυτό το κραγιόν πρέπει να της χαρίσεις.

bobbi_brown_plum.JPG

BOBBI BROWN, CRUSHED LIP COLOR, ΑΠΟΧΡΩΣΗ Plum

Προσφέρει ένα ζωντανό, δαμασκηνί-μπορντό χρώμα και αφήνει ένα απαλό ματ τελείωμα που διαρκεί όλη μέρα. Too hot to handle!

sephora_kafe.JPG

SEPHORA COLLECTION, Cream Lip Stain Matte Liquid Lipstick, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 25 Coral Sunset

Ματ υγρό κραγιόν, που διαρκεί όλη την ημέρα! Σε έντονη καφέ απόχρωση για dark lips που κλέβουν την παράσταση.

huda_beauty_pink.JPG

HUDA BEAUTY, Liquid Matte Lipstick, ΑΠΟΧΡΩΣΗ Muse

Το τέλειο ροζ! Ένα μόνο πέρασμα αρκεί για να χαρίσει ζωηρό χρώμα, άνεση και αναλλοίωτη εφαρμογή. Δεν σπάει, δεν σχηματίζει γραμμές, δεν μουντζουρώνει και δεν μεταφέρεται.

charlotte_tilbury_fouksia.JPG

CHARLOTTE TILBURY, Matte Revolution Matte Lipstick, ΑΠΟΧΡΩΣΗ The Queen

Το πιο μαγικό φούξια κραγιόν. Οι τρισδιάστατες λαμπερές χρωστικές ουσίες κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο πλατιά και πιο γεμάτα.

kiko_red.JPG

KIKO MILANO, Smart Fusion Lipstick, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 416 CHERRY RED

Cherry red! Η κρεμώδης υφή δημιουργεί στα χείλη υπέροχη αίσθηση, διατηρώντας τα απίστευτα μαλακά για μεγάλο χρονικό διάστημα.