Χρυσές Σφαίρες: Τα 10 καλύτερα beauty looks που πέρασαν από το κόκκινο χαλί την τελευταία 10ετία

Μαρία Ροδίτη
Χρυσές Σφαίρες: Τα 10 καλύτερα beauty looks που πέρασαν από το κόκκινο χαλί την τελευταία 10ετία

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Από το 2013 μέχρι και σήμερα δες ποιες Hollywood stars ξεχώρισαν με την παρουσία τους στο πρώτο red carpet της κάθε χρονιάς: στις Χρυσές Σφαίρες.

Όλο το Hollywood βρίσκεται επί ποδός και σε πυρετό προετοιμασιών για το πρώτο κόκκινο χαλί του έτους: τις Χρυσές Σφαίρες. Η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Hollywood, θέλοντας να τιμήσει τις καλύτερες ταινίες και σειρές για τη χρονιά που πέρασε, θα διεξάγει την τελετή της απονομής στις 10 Ιανουαρίου στο Beverly Hilton του Beverly Hills της Καλιφόρνια, με τη μετάδοση να αναλαμβάνει (μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα) το NBC (με streaming στο Peacock), ενώ οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο κωμικός Jerrod Carmichael.

Και... Για να λέμε την αλήθεια, όλες εμείς οι fans των επίσημων outfits αλλά και των χολιγουντιανών beauty looks περιμένουμε με αγωνία (εντάξει, εκτός από τους νικητές) τις stars που θα παρελάσουν στο red carpet και θα μας εντυπωσιάσουν, δίνοντάς μας συγχρόνως inspo για τις πιο glam εμφανίσεις μας. Μέχρι τότε… είσαι έτοιμη να θυμηθείς τις αγαπημένες σου διάσημες και τις επιλογές τους σε μαλλιά και μακιγιάζ την τελευταία 10ετία;

Χρυσές Σφαίρες: Ένα flash back με τις καλύτερες εμφανίσεις που πέρασαν ποτέ από το κόκκινο χαλί

Συνέχισε το scroll παρακάτω για να δεις τα 10 πιο εντυπωσιακά beauty looks των Χρυσών Σφαιρών από το 2013 μέχρι και σήμερα.

Τα καλύτερα beauty looks της δεκαετίας από τις Χρυσές Σφαίρες

Anne Hathaway - 2013

Anne Hathaway

Η Anne Hathaway το 2013 είχε το πιο chic pixie cut που έχουμε δει ποτέ. Με αφέλειες και σε ένα γλυκό καστανό χρώμα, η χολιγουντιανή ηθοποιός ξεχώρισε με το look της, το οποίο ολοκλήρωσε με ελαφρύ μακιγιάζ - μαύρη μάσκαρα, eyeliner και έντονο ροζ κραγιόν.

Cate Blanchett - 2014

cate_blanchett_2014.jpg

Η Cate Blanchett περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Golden Globes 2014 με... vintage διάθεση. Με μαλλιά σε faux καρέ και μακιγιάζ που απέπνεε φρεσκάδα, η ηθοποιός ήταν η επιτομή της κομψότητας.

Katie Holmes - 2015

Katie Holmes

Πιο sexy από ποτέ ήταν η Katie Holmes στις Χρυσές Σφαίρες 2015. Με μακριά αλογοουρά πιασμένη στο πλάι και smoky eyes, η διάσημη ηθοποιός ξεχώρισε με το look της τότε.

Jennifer Lopez - 2016

73rd Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Hotter than ever... Η Jennifer Lopez με μεσαίου μήκους μαλλιά και flipped ends χτένισμα (aka άκρες γυρισμένες προς τα έξω, από τα 60s), ήταν μία από τις πιο όμορφες παρουσίες στις Χρυσές Σφαίρες 2016. Το μπορντό μανικιούρ της με το matchy matchy κραγιόν ήταν τα highlights του look της.

Emma Stone - 2017

The 74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Σαν αιθέρια ύπαρξη περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών η Emma Stone το 2017. Με έναν πολύ χαλαρό και ανάλαφρο χαμηλό κότσο στα μαλλιά, αλλά και φρέσκο μακιγιάζ, η ηθοποιός ξεχώρισε με την παρουσία της.

Jessica Biel - 2018

75th Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Το fluo φούξια κραγιόν της Jessica Biel, αλλά και το old Hollywood χτένισμά της ξεχώρισαν στα Golden Globes 2018.

Nicole Kidman - 2019

76th Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Δεν θέλεις πολλά για ένα glam fresh look... Ρουζ στα μάγουλα για όψη υγείας, κόκκινο κραγιόν και τονισμένα φρύδια. Η Nicole Kidman αυτά επέλεξε για την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες 2019 και μόνο χαμένη δε βγήκε.

Charlize Theron - 2020

77th Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Ό,τι κι αν κάνει, όπου κι αν εμφανιστεί η Charlize Theron λαμβάνει τα θετικότερα σχόλια. Και μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε για αυτήν την εμφάνισή της με τέλειο pixie cut και μακιγιάζ σε γήινους τόνους.

Kate Hudson - 2021

kate_hudson_2021.jpg

Απλή, λιτή κι απέριττη, αλλά κομψή και με το παραπάνω. Η Kate Hudson με ίσια μαλλιά και natural μακιγιάζ ήταν το κάτι άλλο στις Χρυσές Σφαίρες 2021. Τις οποίες - παρεμπιπτόντως - παρακολούθησε από το σπίτι της, όπως και πολλοί άλλοι stars, λόγω των τότε περιορισμών για την πανδημία.

Lily Collins - 2021

lilly_collins_2021.jpg

Πιο glamorous από ποτέ η Lily Collins. Η ηθοποιός παρακολούθησε, επίσης, τα Golden Globes από το σπίτι της το 2021, αλλά με ένα look για κόκκινο χαλί. Οι έντονες μπούκλες της με τη χωρίστρα στο πλάι και το εντυπωσιακό μακιγιάζ με το πράσινο μολύβι στο κάτω βλέφαρο ήταν το κάτι άλλο.

Beauty look από το 2022... δεν υπάρχει. Ναι, οι Χρυσές Σφαίρες απονεμήθηκαν αλλά κανείς δεν ήταν εκεί για να τις παραδώσει ούτε για να τις παραλάβει και όχι, δεν έφταιγε πάλι -περιέργως- ο κορονοϊός. Μην μπορώντας να βρει τηλεοπτικό δίκτυο, διατεθειμένο να μεταδώσει την τελετή (και το κόκκινο χαλί) των βραβείων, και μετά από το συντονισμένο μποϊκοτάζ των διασημοτήτων του Hollywood, η εκδήλωση κατέληξε να είναι μία... privé βραδιά με έμφαση στη φιλανθρωπία.