Αντίο ροζ! 10 nail art για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που δεν θυμίζουν σε τίποτα τα κλασικά

Μαρία Ροδίτη
Αντίο ροζ! 10 nail art για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που δεν θυμίζουν σε τίποτα τα κλασικά

Αν βαριέσαι τα ροζ και κόκκινα μανικιούρ, δες τι άλλο μπορείς να κάνεις.

Αν είσαι full in love, είμαι σίγουρη πως περιμένεις εναγωνίως την ερχόμενη Τρίτη (14/2) για να γιορτάσεις με το αμόρε σου. Από τώρα κάνεις ετοιμασίες, έχεις σκεφτεί τι θα φορέσεις στο date σας, πώς θα κάνεις τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου. Αλλά με τα νύχια, τι παίζει; Έχεις βρει nail art;

Αν όχι και αν βαριέσαι τα κλασικά ροζ και κόκκινα, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Παρακάτω, έχω βρει για σένα 10 Saint Valentine’s μανικιούρ σε πολύ κομψές αποχρώσεις και με διακριτικά σχέδια, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις τόσο στα μάτια του συντρόφου σου όσο και στων υπολοίπων, την ημέρα εκείνη.

Pre-Valentine: 10 μανικιούρ για να μπεις από τώρα σε αγαπησιάρικο mood

10 διαφορετικά nail art για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Λιλά

https://www.instagram.com/p/CZHrnSHpKfR

Οποιαδήποτε απόχρωση του μωβ είναι ιδανική για τη μέρα των ερωτευμένων. Το λιλά, όμως, είναι ακόμα πιο κατάλληλο, γιατί σε βάζει από τώρα σε spring mood. Δοκίμασέ το!

Milky white

https://www.instagram.com/p/CckL3xXs47R

Ένα κρεμώδες λευκό μανικιούρ θα δείξει λαμπερά τα νύχια σου, ενώ μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με αξεσουάρ, όπως πέρλες, τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Άσε που είναι τόσο ουδέτερο, που δεν θα θες αμέσως μετά τη γιορτή των ερωτευμένων να το ξεφορτωθείς.

Μεταλλικό μωβ

https://www.instagram.com/p/Cf1_6giPd9W

Τα metallics είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις τόσο στην ομορφιά όσο και στη μόδα φέτος. Σιγά μην έλειπε από τα νύχια, λοιπόν. Κάνε update στο μωβ mani σου και λάμψε μόνο μέσα από το μανικιούρ σου.

Λευκές καρδούλες

https://www.instagram.com/p/CRxJtZdBnAl

Αν θέλεις να υπάρχει λίγη καρδούλα στα νύχια σου, αλλά δεν ψήνεσαι για ροζ ή κόκκινες, go for white. Διακριτικές και super chic.

Multi culti

https://www.instagram.com/p/CgpMJOeuxKR

Αυτό το πολύχρωμο μανικιούρ θυμίζει κάτι από κουτί με σοκολατάκια δεμένα με ροζ φιόγκο. Ό,τι κυριαρχεί, δηλαδή, στη γιορτή των ερωτευμένων.

Συνέχισε στην gallery και δες άλλα 5 nail art για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.