10 κρέμες σώματος που θα αναδείξουν και τη μυρωδιά του δέρματός σου

Μαρία Ροδίτη
10 κρέμες σώματος που θα αναδείξουν και τη μυρωδιά του δέρματός σου

Λεβάντα, γιασεμί, σανταλόξυλο και άλλα αρώματα θα βρεις στις παρακάτω κρέμες σώματος κι ετοιμάσου να μείνεις αξέχαστη όπου σταθείς κι όπου βρεθείς.

Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για μια υγιή επιδερμίδα κάθε εποχή του χρόνου. Βλέπεις, από τη μία το καλοκαίρι οι υψηλές θερμοκρασίες και ο ήλιος αφυδατώνουν το δέρμα, ενώ τον χειμώνα, με την παγωνιά, πάλι η επιδερμίδα ταλαιπωρείται και δημιουργείται η αίσθηση τραβήγματος.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι μια ενυδατική κρέμα είναι must have στο νεσεσέρ σου και στη βαλίτσα σου όταν ταξιδεύεις. Γιατί η πρώτη κίνηση μετά το ντους πρέπει να είναι αυτή: να απλώσεις την ενυδατική σου σε στεγνό δέρμα, να την αφήσεις να απορροφηθεί κι έτσι να επωφεληθείς από όλα τα συστατικά της. Όχι μόνο, όμως. Και για να μυρίζεις υπέροχα, ακόμα κι αν έχεις ξεχάσει το άρωμά σου.

Head to toe: 12 κρέμες για βαθιά ενυδάτωση σε πρόσωπο, σώμα, χέρια και μαλλιά

Και παρακάτω ακριβώς αυτή τη shopping list σού έχω ετοιμάσει: κρέμες σώματος που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, αλλά και που αφήνουν ένα υπέροχο άρωμα, το οποίο αναδεικνύει τη δική σου μυρωδιά. Τη μυρωδιά της επιδερμίδας σου.

enydatiki.jpg

10 κρέμες σώματος που πρέπει να δοκιμάσεις έστω και μία φορά

bioten_vanilla.JPG

BIOTEN, BODY LOTION BELOVED VANILLA

Αν είσαι vanilla lover, αυτή η κρέμα σώματος θα γίνει η αγαπημένη σου.

apivita_bodylotion.JPG

APIVITA, ROYAL HONEY ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ & ΘΡΕΨΗΣ

Πλούσια κρέμα ενυδάτωσης και θρέψης ιδανική και για ξηρές επιδερμίδες, εμπνευσμένη από τις μοναδικές ιδιότητες του θυμαρίσιου μελιού. Αφήνει την επιδερμίδα εξαιρετικά απαλή και μοναδικά αρωματισμένη.

kiehls_enydatwsi.JPG

KIEHL’S, CRÈME DE CORPS

Αυτή η κρέμα σώματος είναι πλούσια, βαθιά ενυδατική, αλλά καθόλου λιπαρή. Εμπλουτισμένη με τα πιο αποτελεσματικά φυσικά συστατικά για την ενυδάτωση της επιδερμίδας, την αφήνει υπέροχα απαλή και ελαστική με ένα άγγιγμα.

byredo_swma.JPG

BYREDO, GYPSY WATER BODY LOTION

Η μυρωδιά από φρέσκο χώμα, σκούρα δάση και αναμμένες φωτιές φέρνει στον νου το όνειρο ενός ελεύθερου, πολύχρωμου τρόπου ζωής, κοντά στη φύση.

jomalone_swma.JPG

JO MALONE LONDON, ENGLISH PEAR & FREESIA HAND & BODY LOTION

Λοσιόν σώματος και χεριών που ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, ενώ υπέροχα αρώματα αναδεικνύουν τη μυρωδιά του δέρματός σου.

Συνέχισε στην gallery και δες ακόμη 5 κρέμες σώματος.