#RoseNails: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφερε τον ρομαντισμό στα νύχια με μια μόνο απόχρωση

Μαρία Ροδίτη
#RoseNails: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφερε τον ρομαντισμό στα νύχια με μια μόνο απόχρωση

Το νέο minimal nail art της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για ανοιξιάτικες εμφανίσεις, ακόμα και για τη μέρα του γάμου σου.

Αν υπάρχει μια nail addict στην ελληνική showbiz, αυτή δεν είναι άλλη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο λατρεύει να δημιουργεί ιδιαίτερα και πρωτότυπα nail art, για αυτό και η επίσκεψη στη μανικιουρίστ της μέσα στον μήνα είναι αδιαπραγμάτευτη. Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνουμε από τα μανικιούρ που αλλάζει κάθε τρεις και λίγο.

Αυτήν τη φορά, βέβαια, η Ηλιάνα δεν έκανε κάτι extravagant – ούτε σε σχέδιο, ούτε σε σχήμα- όπως μας έχει συνηθίσει, αλλά το «γύρισε» στον ρομαντισμό. Φταίει ο Άγιος Βαλεντίνος, φταίει ότι περιμένει εναγωνίως την άνοιξη… Αυτό δεν το ξέρουμε. Αυτό που γνωρίζουμε, όμως, είναι ότι έκανε ένα από τα πιο chic nail art ever.

Cat-eye nails: Το μάτι της γάτας πρωταγωνιστής όχι μόνο στο eyeliner αλλά και στα νύχια

Το ρομαντικό ροζ μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Με φόντο ροζ ανθάκια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να δείξει στους followers της στο Instagram το νέο της μανικιούρ. Ένα απλό, ροζ, κουφετί mani σε ρομαντική διάθεση, χωρίς απολύτως κανένα σχέδιο.

rose_nails.jpg

Το ροζ μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Αυτήν τη φορά το 35χρονο μοντέλο απαρνήθηκε τα μακριά, stiletto νύχια που είχε και υιοθέτησε ένα από τα πιο κομψά σχήματα: το squoval (square + oval). Έκανε, δηλαδή, νύχια τετράγωνα-οβάλ, που αποτελούν μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

iliana_roznyxia.jpg

Κι άλλο ροζ nail inspo

Το μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι minimal και η καλύτερη επιλογή για την άνοιξη. Αλλά και για τις νύφες. Αν, δηλαδή, ετοιμάζεσαι να φορέσεις νυφικό και βαριέσαι τα κλασικά manis, όπως το γαλλικό, ένα τέτοιο ροζ είναι η τέλεια επιλογή για σένα.

Αν, από την άλλη, σου αρέσουν τα ροζ νύχια και θέλεις κι άλλο inspo, ξεκίνα το scroll στην παρακάτω gallery και μην ξεχάσεις να κάνεις screenshot στα μανικιούρ που σε ενδιαφέρουν.